REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Țuțuianu transmite colegilor săi din CL să fie atenți la proiectul privind concesionarea piețelor

Țuțuianu transmite colegilor săi din CL să fie atenți la proiectul privind concesionarea piețelor

Replica API 23 aprilie 2022 | 00:00 1075

Administrația locală intenționează să concesioneze piețele din Constanța. Proiectul ce urmează a fi votat, iar social democrații atrag atenția colegilor lor din Consiliul Local să nu voteze proiectul.

"Este greu de crezut că o administrație responsabilă ar putea face așa ceva și, totuși, echipa primarului Vergil Chițac pune la cale concesionarea piețelor din municipiu, pe sume de nimic! Nu pot să nu mă întreb ce a păzit “marea apărătoare a dreptății”, Felicia Ovanesian ilustru avocat și city manager.

Nu pot să nu mă întreb dacă i-a scăpat din vedere sau nu a vrut să vadă. Este evident vorba de o ”combinație periculoasă” pe care nicio administrație din ultimii 30 de ani nu a îndrăznit să o facă. Concesionarea celor mai mari piețe din municipiul Constanța cu doar 0,76 euro pe metru pătrat, pe 25 de ani, acoliților politici este, nici mai mult, nici mai puțin, decât HOȚIE. Îmi asum acest termen, în condițiile în care ar fi putut măcar să fie concesionate la un preț real, mai ales că este de notorietate faptul că beneficiarii acestui proiect sunt apropiați ai PNL Constanța. Nu pot să asist impasibil la această tranzacție cu iz penal, tocmai de aceea atrag atenția consilierilor municipali PSD Constanța să fie responsabili la momentul votului pentru proiectul de hotărâre inițiat de Vergil Chițac. Un proiect cel puțin discutabil, un proiect care nu are absolut nimic în comun cu binele constănțenilor, ci mai degrabă cu prosperitatea unui grup de interese politice." a declarat deputatul PSD Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa dai pietele este furt pe fata, intotdeauna au fost ale administratiei
0
0
Horia esti un filio di papa.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768