REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.7° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
27.7° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Tzancă Uraganu, acuzații grave la adresa Mădălinei Miu: „Așa viperă a putut să fie”

Tzancă Uraganu, acuzații grave la adresa Mădălinei Miu: „Așa viperă a putut să fie”

Replica API 2 octombrie 2021 | 00:11 1126

Scandalul dintre Tzancă Uraganu și Mădălina Miu capătă proporții nebănuite! Femeia care îi este încă soție manelistului a făcut noi acuzații grave, iar artistul a urmat-o cu afirmații și mai halucinante. Întreaga scenă s-a petrecut în direct, la Antena Stars.

După ce Mădălina Miu a aruncat o nouă bombă în scandalul dintre ea și încă soțul ei, Tzancă Uraganu, manelistul a intervenit în direct, la Antena Stars, și a făcut, la rândul său, acuzații extrem de grave la adresa fostei partenere, scrie spynews.ro

Mădălina Miu susține că încă soțul ei a amenințat-o cu moartea și face tot posibilul să o denigreze, apelând chiar la minciuni cu privire la trecutul ei. Îmediat după intervenția brunetei, Tzancă Uraganu a dorit să i se acorde dreptul la replică și a făcut acuzații și mai grave la adresa fostei partenere.

Înainte ca cei doi să aibă o relație, Mădălina a avut o altă familie și a povestit chiar ea drama prin care a trecut când și-a pierdut copilul pe care l-a avut cu un partener anterior. Brunetei i-a murit fetița, care avea numai 2 ani și 4 luni la acea vreme.

Despre tragedia petrecută în urmă cu mai mulți ani a vorbit și Tzancă. Manelistul a făcut afirmații halucinante cu privire la cauza morții copilei.

„N-aș mai avea nici cel mai mic gând să mai am vreo treabă cu femeia asta. Acum a văzut și eu și mai ales ce am auzit de la tatăl copilului. Chiar îmi pare rău că intru în discuția asta, e vorba despre o fetiță, dar trebuie să spun. Ce suflet a putut să aibă femeia asta?! Tatăl fetiței mi-a spus că îi dădea alcool la copil. Este adevărat că nu mai stătea cu el și tocmai din acest motiv ea dădea pastile și alcool la copil. (...) A fost găsit copilul cu alcool. Omul acela mi-a spus că a scris în certificatul de deces că era alcool în corpul fetiței și ea îl amenința că o să omoare copilul dacă nu se împacă cu ea. Așa viperă a putut să fie”, a spus Tzancă Uraganu, la Antena Stars.

Replica Mădălinei Miu

După ce a ascultat declarațiile celui care îi este încă soț, Mădălina a ținut să menționeze că ea era pusă în temă de încercarea manelistului de a aduce false acuzații la adresa ei. Chiar fostul partener, tatăl fetiței decedate, ar fi informat-o că Tzancă i-a oferit bani în schimbul cooperării lui.

„Am conversația în care persoana despre care el vorbește spune că Tzancă l-a sunat cu 2-3 zile înainte și l-a întrebat ce sumă dorește pentru a declara fel și fel de chestii de mine, iar persoana respectivă nu a acceptat. Am vorbit chiar și azi cu fratele lui, care mi-a spus exact același lucru”, a fost replica Mădălinei Miu.

Manelistul susține că Mădălina nu dorește să-i dea divorțul

În ceea ce privește motivul pentru care cei doi sunt încă soți, deși se urăsc reciproc, Tzancă susține că bruneta este cea care face tot posibilul să rămână căsătorită cu el.

„Este în continuare soția mea pentru că nu acceptă să dea divorțul. Am pus avocat deja, nu s-a prezentat la divorț. Ea trebuia să se prezinte pe 12 august la tribunal să divorțăm, nu s-a prezentat. Am sunat-o ore în șir, nu mi-a răspuns”, a mai spus manelistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620