REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Uber-iștii din țară vin să le ia fața șoferilor de pe litoral

Uber-iștii din țară vin să le ia fața șoferilor de pe litoral

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 4352

O situație îngrijorătoare se ”învârte” printre șoferii constănțeni și un zvon pe jumătate adevărat, conform căruia șoferii din țară vor veni pe litoralul românesc pentru a activa la platformele Bolt și Uber. De altfel, acest aspect a fost parțial negat de către Cătălin Stoica, directorul general I-Drive. De asemenea, Uber are din ce în ce mai puține comenzi, Bolt fiind majoritar în privința șoferilor care activează în orașul Constanța.

Un zvon apărut printre șoferii constănțeni creează panică din cauza unei posibilități de concurență la nivelul orașului Constanța. Marea lor îngrijorare în ceea ce îi privește pe cei veniți din întreaga țară, este că vor pierde clienții și li se va lua ”pâinea de la gură” .

Totuși, Cătălin Stoica, directorul general I-Drive neagă aceste afirmații, dar pe jumătate. Platforma Bolt nu le permite șoferilor din țară să activeze, cât timp nu au o autorizație pentru a conduce în Constanța. Stoica spune că nu există motiv de îngrijorare pentru Bolt. Însă, Uber este platforma care permite șoferilor din țară șă conducă pe șoselele din Constanța. Totuși, comenzile Uber sunt foarte puține și platforma care deține majoritatea șoferilor constănțeni este Bolt. ”Este o informație falsă. Doar societățile care au autorizație în Constanța pot funcționa pe platform Bolt… singura platformă care lasă la liber funcționarea setărilor este Uber, dar la momentul acesta comenzile Uber sunt foarte, foarte puține. Bolt nu permite șoferilor din alte localități să activeze în Constanța dacă nu au o autorizație de Constanța. Drept urmare, teama este neîntemeiată” , a declarat Cătălin Stoica, directorul general al flotei I-Drive pentru Replica Constanța.

Șoferii consideră totodată că sunt foarte mulți care practică această meserie în orașul Constanța și teama principală este profitul mic pe sezon, comparativ cu anii trecuți. ”După ce că suntem noi mulți… mai vin 1000 din țară, ce facem? Ne luăm pâinea de la gură? Nu mai scoatem niciun profit” , a declarat un șofer Uber din Constanța pentru ziarul Replica.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E unu cu logan nou inscriptionat UBER B65FTX...conduce foarte agresiv...sicaneaza urat in trafic. Nu e sanatos
0
0
De ce sa nu vina boltarii din tara peste ei?! Ei pot sa vina peste taxiurile galbene din constanta,dar altii nu au voie sa vina peste ei.Asa tupeu ma ?!
0
0
Foarte bine concurenta este buna pentru client caci el da banul,adica clientul ii tine in viata pe taximetristi.
0
0
Voi merge la dna , avea 1000 tauri !
0
0
Am belit-o!
0
0
Isi scot autorizatie pe Constanta?care e problema? Vin scot autorizatii si cu asta basta. Defapt si-au scos autorizatii. Chiar pampalau asta aduce soferi din alte orase. Nu e ca si cum interzice el sau el dicteaza cine sa vina si cine sa nu vina. Isi anuleaza documemtele din orasul respectiv si isi scot pe Constanta.1000 nu au cum aa vina dar se pare ca sunt vreo 70 bucuresteni care au deja acte emise si mai urmeaza vreo 150. Sa fie pace si prietenie.numai puneti botu la ce zice pandispanul ala de la idrive.flote sunt o gramada.nu e el miezu din pizda. Si nici cel care da avize vine face
2
0
in mangalia taximetrisit cu rable,tiganimanalfabeti,carnetul luat pe bani.Nu recomand!atentie bizoni,evitati loganurile galbene de la gara,sicrie pe patru roti!
1
0
Crede ca Aici Sunt taurii lu taicasu !
0
0
Robert Samata ii intarata pe astea !
0
0
4000 saptamnal o laie, de unde le scoateti ??
0
0
Foarte bine , sa vina altii mai civilizati
2
0
Serios? Pe bune?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513