REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Ucigaşul profesoarei din Cernavodă, condamnat la peste 27 de ani de detenţie

Ucigaşul profesoarei din Cernavodă, condamnat la peste 27 de ani de detenţie

A.F. 24 noiembrie 2022 | 00:00 1900

Tribunalul Constanţa l-a condamnat, miercuri, 23 noiembrie a.c., pe bărbatul care în luna aprilie 2021 a jefuit şi omorât o profesoară din Cernavodă la 27 de ani şi patru luni de închisoare pentru omor şi tâlhărie. Individul nu şi-a recunoscut vina în faţa instanţei de judecată, aşa că a fost condamnat fără acord de recunoaştere. Decizia nu este definitivă.

Amintim că Romică Cosmin Hărăbor, care locuia în Medgidia și activa în domeniul tâmplăriei PVC și aluminiu, este condamnat pentru crimă, victimă fiind Cristina Palu, cadru didactic. Alarma s-a dat în dimineața zilei de joi, 8 aprilie 2021, în jurul orei 09.00, prin apel unic la 112. Mai exact, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, și, de asemenea, în sprijin a intervenit o ambulanță SAJ. Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare și în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de 52 de ani, care a fost declarată decedată. Victima este Cristina Palu, profesoară la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, din Medgidia. Aceasta locuia singură în Cernavodă, iar vecinii susțin că nu au văzut-o niciodată cu vreun bărbat. Apartamentul în care a fost găsită se afla la etajul 1.

Cea care a sunat la 112 a fost sora femeii, care o contactase telefonic pe victimă. Speriată că nu i-a răspuns la telefon a mers la fața locului. Nu a putut intra în casă, așa că a sunat la 112. Se pare că ușa era încuiată pe exterior, iar în broască s-ar fi aflat o cheie ruptă. Femeia se afla întinsă pe spate, dezbrăcată pe jumătate, cu brațele sub ea, legate la spate. La gură avea un căluș, fiind vorba de o pereche de șosete. Pe trupul neînsuflețit au fost descoperite multiple semne de violență, de unde și conturarea faptului că între agresor și victimă a avut loc o luptă. În cele din urmă, femeia a fost sugrumată. Autorul crimei a fost prins la scurt timp. Acesta povestise totul unei cunoștințe, care a sunat imediat la Poliție.

Oamenii legii i-au interceptat vehiculul, iar el a fost depistat în zona localității Deleni. Se afla lângă vehicul și susținea că îi este rău pentru că băuse antigel și ingerase pastile pentru șobolani. A fost dus la spital, acolo unde medicii au spus că viața nu i-a fost pusă în pericol.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna Palu sugea pwla bine de tot
0
0
Doamna Ion V împreună cu domnul Pismis N de la pol loc Cernavoda ,fac sex in timpul serviciului ,la tura de noapte stau la pod iau bani de la șoferi se duc la încălzire la ea in ap se f*t ,dimineata ajung la sediu obosiți de munca .Domnul director Steflea nu e străin de lucru asta ,dar il tolerează deoarece e cumpărat, altfel nu se justifică de ce accepta lucru asta .Ba mai mult daca te duci sa-i spui totate aceste aspecte tu cazi vinovat ,el nu suporta sa i se spuna adevarul ,omul e in stare sa-si piarda functia pentru cuplu Pismis & ion ......
1
0
Gunoiul!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513