REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
26.3° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ucis în fața fiicei de trei ani, după ce i-a cerut unui bărbat să nu mai fumeze

Ucis în fața fiicei de trei ani, după ce i-a cerut unui bărbat să nu mai fumeze

Virgil STOIAN 4 aprilie 2023 | 00:00 2015

Paul Stanley Schmidt, în vârstă de 37 de ani, și fiica sa Erica așteptau în fața unei cafenele, în timp ce logodnica lui Paul era în magazin, înainte de a fi înjunghiat mortal.

Ucis in fata fiicei de trei ani, dupa ce i-a cerut unui barbat sa nu mai fumeze

Un bărbat a fost înjunghiat mortal în fața unui Starbucks după ce a rugat un bărbat să se abțină de la a fuma în apropierea copilului său de trei ani, scrie dailystar.co.uk.

Paul Stanley Schmidt, în vârstă de 37 de ani, din Canada, și fiica sa Erica așteptau duminică în fața cafenelei din Vancouver, în timp ce logodnica lui Paul cumpăra băuturi înăuntru.

Paul l-a rugat politicos pe ucigașul său să nu fumeze, dar în imaginile îngrozitoare surprinse de un membru al publicului, suspectul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Paul în stomac.
El a căzut la pământ, într-o baltă de sânge.

Kathy Schmidt, mama lui Paul, a declarat că nu-i vine să creadă că fiul ei a fost înjunghiat pentru că a încercat să protejeze sănătatea fiicei sale, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cumva ucigasul apartine uneia dintre minoritatile promovate de NWO?
0
0
Tu nu stii sa scrii corect romaneste. De ce te apuci sa scrii comentarii? Incultule ramai la nivelul tau de lacatus zugrav ospatar taximetrist sau paznic nu pune mana pe stilou ca cerneala nu se bea.
5
1
Sa ti trag la m , de dezaxat ce este . Omu ciudat ca a cerut sa numai fumeze intr un spatiu public . Dar asta nu scuza ca la injunghiat , putea politicos sa se mute 2 metri.. pentru a evita o chisoare .
8
0
Maine Un idiot imi va putea cere politicos sa nu respir, pentru ca pot afecta sanatatea si capitated progeniturii sale. apoi...wow - stire.
0
12

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436