REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° ConstanÈ›a Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° ConstanÈ›a Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Ucraina cere extinderea capacităţii portului Constanţa pentru a-şi exporta cerealele

Ucraina cere extinderea capacităţii portului Constanţa pentru a-şi exporta cerealele

Replica API 14 iunie 2022 | 00:00 2263

Ucraina a cerut suplimentarea capacităţii portului român Constanţa pentru a-şi exporta cerealele şi de asemenea sprijin din partea statelor UE pentru ca acestea să depoziteze pe teritoriile lor cereale ucrainene pe care Kievul nu le poate exporta prin Marea Neagră din cauza blocadei ruse, a declarat un oficial ucrainean citat marţi de agenţia EFE, citată de Agerpres.

''Solicităm să fie luată în considerare folosirea capacităţilor logistice româneşti, inclusiv capacităţile tehnice ale portului Constanţa, pentru exportul produselor agricole ucrainene, inclusiv cereale, prin crearea de capacitate disponibilă în porturile româneşti'', a afirmat viceministrul ucrainean al Politicii Agrare şi Alimentaţiei, Markian Dmitrasevici, într-o intervenţie în Comisia pentru agricultură a Parlamentului European, scrie Agerpres.

Oficialul ucrainean a semnalat că statele europene vor începe recolta într-o lună, iar portul Constanţa ''va coopera în principal cu companiile europene''.

Prin urmare, a explicat Dmitrasevici, capacitatea acestui port va fi acoperită de exporturile europene, situaţie care ''va complica şi mai mult'' exporturile de produse agricole ucrainene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma kak pe tine si pe toata familia ta fmm de prima generatie de incaltati ce sunteti. Esti atat de plin de kkt ca ma-ta nu a fost gravida cu tine, a fost constipata
0
0
pentru p.r.o.s.tii de dedeSUPT: pentru un port de talia Constantei, printre cele mai mari din Europa ca intindere, dar care procesa doua vapoare pe luna si alea cu fier vechi furat de magneti, razboiul este mana cereasca. a avut trafic cu marfuri in ultimele 2 luni, cat n-a avut in ultimii 5 ani.
0
0
MELENSKI!!!!!!!!!!
1
1
si ce altceva mai doreste ukraina ?
0
0
pai de ce nu cer astia ca tot cer mereu ceva sa ne facasi autostrazi.poate asa reusim
0
0
ati mancat rahat la greu iar acum va primiti papara!
0
0
CERE ???? intr-o alta tara ???? da cine sunt astia ? unde se cred, la ei in batatura ? in curte la ma sa ???
1
0
Covid 19, variola maimutei, razboi, foamete, scumpiri exagerate si neprovocate...Oare ce ne mai asteapta? Suntem o generatie de sacrificiu. La propiu nu la figurat! Ce bine era daca ramaneam o tara neutra..suntem prea mici ca sa contam.
1
1
poate sa s**a o pwla mare de tot in frunte cu popo narul ala de jidan. MWE UCRAINA
1
1
Sa ii ceara lui Putin
0
0
UCRAINA cere,zice,face...etc, hai sictir
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513