REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
29.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Ucraina cere românilor să nu mai distribuie imagini cu atacurile din porturi pe internet

Ucraina cere românilor să nu mai distribuie imagini cu atacurile din porturi pe internet

A.F. 16 august 2023 | 23:58 1220

Ambasada Ucrainei în România a lansat un apel către cetăţenii români să nu mai filmeze sau să distribuie imagini cu bombardamentele Rusiei, pentru a nu spori amenințarea la adresa vieții oamenilor care lucrează și locuiesc în orașele de pe Dunăre.

Ucraina cere romanilor sa nu mai distribuie imagini cu atacurile din porturi pe internet

"Rusia continuă să terorizeze populația pașnică ucraineană și să atace infrastructura civilă a Ucrainei. În special, în noaptea spre 16 august, trupele ocupaționale ruse au atacat din nou regiunea Odesa, vizând infrastructura porturilor dunărene. În urma loviturilor inamice, șapte persoane au fost rănite, depozite și silozuri de cereale au fost avariate.

Aceasta confirmă încă o dată abuzul cinic al dreptului internațional umanitar de către agresorul rus, dorința lui de a submina securitatea alimentară mondială, punând în pericol furnizarea de produse agricole ucrainene celor aflați în nevoie.

Cu regret astăzi observăm o diseminare pe rețelele de socializare și în unele mass-media a unor filmulețe privind dronele care lovesc infrastructura portuară și funcționarea sistemelor de apărare aeriană ucrainene. În condițiile actuale de agresiune rusă, astfel de filmulețe reprezintă o amenințare nu numai la adresa siguranței funcționării porturilor dunărene, ci și direct pentru populația civilă care locuiește în această regiune.

Agresorul rus monitorizează activ internetul și, primind informații suplimentare, își ajustează atacurile sale.

Facem apel la toți să nu filmeze și să nu disemineze astfel de video pe rețelele de socializare și în mass-media, pentru a nu spori amenințarea la adresa vieții oamenilor care lucrează și locuiesc în orașele de pe Dunăre", scrie Ambasada Ucrainei în România pe Facebook, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai du-te si lasa-ne. cu propaganda ta ....habar nu ai cum arata un transeu sau un puscocin,da' te caci pe tine cu basini citite pe internet si tii discursuri le aici!hai sictir! in caz de ceva ,astia de teapa ta,o taiati primii,exact ca ciinii aia mici care nu pot sa faca ceva,da' fug mai incoli si latra ....
0
11
Esti mai PR0ST CA NOAPTE, AURolacule-SOSocist"RELU RISCU"! Singurii care vor sa ingenunchieze EUROPA cu adevarat sunt republicanii lui TRUMP. Nu s-au ascuns niciodata! Au declarat-o public, ca vor ca SUA "sa se rupa de EUROPA"si"sa si-o dea la gioale cu refugiatii mexicani" si doar atat. In rest, sa-i lase pe rusi si chinezi sa-si indeplineasca"visul umed"(EURASIANISMUL), adica sa impinga NATO la granitele din 1997, sa ajunga satanistii comunisti ruzo-chinezi pana langa Italia, Franta, Germania si apoi sa suqa din"bogatiile Elvetiei, precum capusa Cozmin/Kuzmin Gusa. La fel si LE PEN din Franta, a declarat PUBLIC, ca va scoate FRANTA DIN NATO, daca ajunge ea presedinte. Franta este singura tara membra NATO, aflata pe continentul EUROPA, care detine ARME NUCLEARE STRATEGICE! Deci, cu Le Pen presedinte(DOAMNE FERESTE!)si Franta scoasa din NATO, orcii rusi si chinezi ar porni precum hunii spre OCCIDENT, adica calare pe strutii si camilele cecenilor, acompaniati de topaitul nord coreenilor
57
1
Greselile gramaticale sunt irelevante, caci mesajul oricum ajunge unde trebuie. Mi-am batut puIa de orcii rusi si trolii rusi aplaudaci ai AUR-SOS, la fel cum am batut si mesajul cu puIa pe taste si multa durere in cot si de puIa. PuIa/cot, pentru piticii "eurasiatici" din Ruzia si China e acelasi lucru, ca oricum avem puIiIe cat au ei antebratele. Hihihi si ha ha ha! Imagineaza-ti ce rusine traieste poporul rus in prezent cu piticul de 157cm inaltime drept "lider suprem", care se caca pe el cand cade pe scari si apoi arunca de la balcon vreo 2-3 reporteri, care intamplator au filmat totul. Hahhahahahaha! A ajuns O RUSINE sa fi orc rus in ziua de azi. Mars, trolilor rusi! Joc de glezne si mersul piticului pana in fundul curtii! Hai, hai! Bagati un "russian squat" traditional si fuguta la cacuta in fundul curtii, cu puta in zapada, apoi pupati "traditionalul Z" de pe usa la plecare. Aratati-va sustinerea pentru "tsarul Putin" si razboiul de 3 zile, care se apropie de 3 ani, deja. Haha!
57
1
Noi folosim SMART TOILETS japoneze Romania. Poporul roman nu are probleme cu wc in fundul curtii cu"Z"facut din scanduri pe usa. Intre timp, poate afli ca toata planeta isi bate puIa de Ruzia si"russian squat" care vine de la "mersul piticului" pe care il fac orcii rusi in fundul curtii, cand se caca iarna intre scandurile alea stirbe cu Z pe usa. Vezi ca ne-ai confundat cu orcii rusi, rahatule! Intre timp, poate te documentezi si despre faptul ca mancatorii sincron de orez cu stevie la 3/2/1/ start, nu au auzit de hartie igienica si asa mai departe. Ar fi fost chiar interesant de urmarit cati copaci trebuiesc taiati pentru a produce hartie igienica pentru 1.400.000.000 de "chineji" galbejiti, frustrati cu puta mica, care caca imprastiat orest stricat cu stefie de import din "Orcia Siberiana", de la "prietena Ruzia", spalata putin de balele nord coreenilor flamanzi, prin vagoane, in timpul "TROCULUI" intre cele "trei mari mici puteri globale". Asa ca au interzis hartia igienica. Hahaha
58
2
nu cred ca rusii stau in informatiile de pe internet. cind mergem la WC din fundul curtii, cerem voie la ucraina?
3
57
UITE CE A SCRIS TROLUL AUR - VREA SA SALVEZE RUZIA asta de trollezi esti bolnav psihic grav omule ia ti pastilele ca poate vezi mai bine adevarul si nu mai manaca atat kkciu ca nu mai pune nimeni botul la propaganda voastra de rahati bolnavi mintali
1
58
Cu alte cuvinte...cenzura impusa de ucrainieni! Trebuie sa vedem doar ce vor ei! Pe bune?
14
55
Va rugam sa nu mai distribuiti filmulete cu bombardamentele rusilor asupra localitatilor din teritoriul romanesc istoric pentru ca nu mai functioneaza propaganda haholilor. Cam asta e traducerea mesajului. Ce p****i ne cred haholii cand ne spin sa inghitim vrajeala ca rusii isi ajusteaza bombardamentele dupa niste filmulete facute cu telefoane de 50 euro. Saracii rusi. Nu au sateliti si drone. Se ghideaza dupa filmuletele lipovenilor. Dar hai mai bine sa i ascultam pe haholi ca ei vor fi stapanii UE dupa terminarea misiunii speciale a rusilor. De ce spun asta? Pai cine va avea cea mai antrenata si dotata si experimentata armata din Europa? Rachetii haholi. Nu va misca nici Germania in fata lor. Deja haholii si au facut afaceri in toata Europa. Si primii tufuti vor fi romanii. Ca sunt cu pretentii teritoriale. Vor inapoi de la haholi Insula Serpilor, Bugeacul, Bucovina si Maramuresul. Bugeacul si Insula le vom primi gratis de la rusi la final in semn de impacare. Ha ha ha!
11
62
Chiar nu va dati seama ca americanii vor sa ingenuncheze europa?
16
62
Esti PENlBlL, trolule aplaudac rus AURisto-SOSoc! Te distrezi? Esti mandru de ce ai scris? Atat s-a putut? Asta e toata gluma? Gata, ai strans de 2 ruble? Bagi o chifla in stomac sau tot la lins o c****a pe Kiseleff nr. 6 ramai? Nu faci altceva decat sa-ti etalezi PR0STIA si mai ales studiile inferioare sau lipsa. Aura ta de "GICA CONTRA" nu e nici macar amuzanta. Esti un trist, un LOOSER! Nu-ti place sa pierzi, dar pierzi intotdeauna! Pariez ca plangi in palme de fiecare data cand iti dam peste bot cu replica si iti inchidem gura cu purul adevar care te doare pana la lacrimi. Accepta realitatea, trolule! Orcii rusi au pierdut deja! Satanistul Putin de doar 157cm inaltime este condamnat la moarte. Nu mai are scapare! Intrebarea nu e daca se destrama Rusia in 2024 (cel tarziu), intrebarea e:Il vor ucide pe SATANA PUTIN printr-un PUCI sau vor muri in acelasi timp cu el si Ruzzia se va destrama, apoi China o suqe si la propriu si la figurat? Urca-te pe trotineta, du-te sa filmezi, trolule
63
16
Luați-vă ucrainienii și cărați-vă. Postați fraților, să vedem ce se întâmplă cu adevărat. Să mă cac pe Ucraina lor
24
65

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699