REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Udrea a povestit la ce umilințe este supusă în penitenciarul din Bulgaria

Udrea a povestit la ce umilințe este supusă în penitenciarul din Bulgaria

Replica API 3 iunie 2022 | 22:53 18054

Fostul ministru Elena Udrea va rămâne în continuare în arest în Bulgaria, țara unde a fost prinsă după ce justiția din România a decis să o condamne la închisoare cu executare. Udrea i-a implorat în lacrimi pe judecătorii bulgari să o lase să își vadă fetița. Ea s-a plâns că este singura femeie din arestul de la Blagoevgrad între zeci de bărbați, potrivit Ziare.com

Udrea a povestit situația umilitoare la care este supusă în țara vecină. Ea a spus că este singura femeie din arestul Blagoevgrad printre zeci de bărbați, iar atunci când trebuie să meargă la baie trebuie să treacă prin fața tuturor întrucât este doar un grup sanitar.

Un nou termen de judecată a fost stabilit pentru data de 8 iunie.

„În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesulpentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit”, a declarat Elena Udrea în sala de judecată.

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a spus fostul ministru.

Statul român a cerut autorităților bulgare executarea mandatului european de arestare, însă procedurile judiciare din țara vecină încă nu se încheiaseră. Pe 18 mai, judecătorii Curții de Apel de la Sofia au amânat decizia. Tribunalul din Blagoevgrad a decis pe 20 aprilie că fostul ministru va fi extrădat în România, însă decizia nu a fost definitivă și a fost atacată de către Elena Udrea la Curtea de Apel de la Sofia.

Elena Udrea a părăsit România, la începutul lunii aprilie, înainte ca Înalta Curte de Casație și Justiție să pronunțe condamnarea sa la 6 ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. La scurtă vreme după ce a plecat din țară, însă, a fost oprită de la granița dintre Bulgaria și Greci, scrie gandul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si totusi ramane cu banii, nimeni nu zice nimic de bani, sa-i confiste TOT si sa o lase in situatia de a muncii pentru a se intretine, pe mine m-ar bucura mai mult daca ar ramane muritoare de foame, ca face ea inchisoare nu ne ajuta cu nimic
0
0
Ma intreb daca bulgaroii i-or fi dat-o la ghiotane. C-asa e femeili toate e perverse Cum se arde ele doar pa interese
1
1
Ne lasi fa cu aburelile astea? Hai, mars la mititica!
0
0
cimd ai furat de la gura copiilor nostri 16 milioane euro declarati,100 milioame plus nedeclarati,nu wrai umilita?dar pagubele facute din spaga platite de noi le.ai pus?sa putrezesti in pirnaie,si banii furati,recuperati!
0
0
pampalau la locala cernavoda spune ca si el i-a dat o limba .***.
2
0
Sper sa faci cel putin 10 ani
0
0
Da toti banii furatii toarnai si pe ceilalti sa li se ia banii si lor si gata dute acasa
0
0
Hai sa-i povestim si noi umilintele noastre la care am fost supusi din cauza furturilor ei si a celor ca ei.
3
0
Asta si-a dorit, asta are. Cum si-adterne, asa doarme.
0
0
Acolo sa stai forever
0
0
Saracuta de ea ca tare mai fura
0
0
Cei faceai lui Basitu ala pe s**t masa coordaciune ai ajuns prin s**t unde ai ajuns
0
0
Saracutza de tine , tu erai obisnuita sa i-o s**i doar lu' Chioru ! A devenit CURVA... pudica ! Cate milioane de euro ai investit in blocuri rezidentiale in CLUJ , fa ?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768