REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
28.2° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Ultima lună de Admitere la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanţa a Universitatii Spiru Haret!

Ultima lună de Admitere la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanţa a Universitatii Spiru Haret!

Andreea VLAICU 4 septembrie 2024 | 13:49 358

Relevanța practică a pregătirii teoretice a studenților asigurată prin relații de parteneriat între universitate şi mediul de afaceri local.

Ultima luna de Admitere la Facultatea de stiinte Juridice si stiinte Economice Constanta a Universitatii Spiru Haret!

Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanţa a Universităţii Spiru Haret organizează admitere pentru anul universitar 2024-2025, până la data de 30 septembrie, la cele două programe de Licenţă – DREPT şi MANAGEMENT şi la cele trei programe de Masterat - CONTABLILITATE, EXPERTIZĂ ŞI AUDIT, MANAGEMENT ORGANIZAŢIONAL ŞI ANTREPRENORIAT şi ŞTIINŢE PENALE.

Programul de Licenţă Drept are o durată de studii de 4 ani, iar pe lista ofertei educaţionale a centrului tertorial universitar de la Constanţa sunt 150 de locuri la forma de învăţământ cu frecvenţă. Acest program de studii pregăteşte specialişti în domeniul juridic, care au posibilitatea să profeseze ca Magistraţi (Judecători sau Procurori), Avocaţi, Notari, Executori judecătoreşti, Cercetători, Cadre didactice, Auxiliari ai instanţelor de judecată (Grefieri, Arhivari etc.). 
 
Programul de Licenţă – Management are durata studiilor este de 3 ani, iar pentru anul universitar 2024 – 2025 sunt 100 de locuri la forma de învăţământ cu frecvenţă. O diplomă în management poate deschide uși pentru o varietate de oportunități de carieră, de la managementul de bază până la poziții de conducere sau antreprenoriat. „Pentru mine, specializarea în Management la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice este cea mai bună alegere, deoarece îmi deschide cele mai multe căi de acces în diferite domenii de activitate. Profesorii bine pregătiți și diferitele proiecte în care te implică te ajută să înțelegi clar și deslușit piața muncii și economia reală“, spune Diana Cătălina Benu, studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa. 

Până la finalul lunii septembrie sunt scoase la concurs câte 50 de locuri pentru fiecare program de Masterat al centrului universitar de la Constanţa. 

Programul Contablilitate, expertiză şi audit are o durată de doi ani şi îşi propune să formeze specialişti în domeniul contabilității, auditului, expertizei contabile şi analizei financiare. Masteratul Management organizaţional şi antreprenoriat pregăteşte cursanţii cu noţiuni privind gestiunea financiară a afacerilor, contablilitatea managenerială şi managementul antreprenorial. Programul de masterat Ştiinţe Penale oferă cursuri care deschid perspective reale unei cariere profesionale în domenii precum magistratura, avocatura, criminalistica, sociologia sau asistenţa socială. Profesiile din domeniul dreptului oferă succes financiar şi stabilitate.

Ultima luna de Admitere la Facultatea de stiinte Juridice si stiinte Economice Constanta a Universitatii Spiru Haret!

Printre oportunitățile pentru studenții celor două programe de studii universitare de licență şi cele trei programe de studii universitare de masterat – care vor fi înmatriculați în anul universitar care începe de la 1 octombrie în centrul de la Constanţa menţionăm şi: 
•    Stagii de practică subvenţionată;
•    Fexibilitate cu opţiuni de studiu online şi part-time;
•    Studenţii selectaţi în cadurl proiectului „Competenţe digitale pentru o societate dinamică“, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul Educaţie şi Ocupare vor putea participa la un concurs pe teme profesionale, având şansa de a câştiga premii în valoare de 3000 de lei pentru fiecare student.

„La Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța punem foarte mare accent pe relevanța practică a pregătirii studenților noștri, pe lângă pregătirea teoretică susținută de instrumente moderne de predare-învățare prin platforma e-Learning Blackboard. Ne asigurăm relevanța practică a pregătirii teoretice a studenților noștri prin multiplele relații de parteneriat pe care le avem cu mediul de afaceri și mai ales prin activitățile derulate împreună cu reprezentanții acestora – consultarea periodică pentru adaptarea curriculei universitare, cursurile practice organizate de aceștia pentru studenții noștri, internship și nu numai. Ne străduim să le facilităm studenților și masteranzilor noștri această tranziție de la școală la un mediul real de muncă inclusiv prin interviuri simulate pe care le organizează partenerii noștri din mediul de afaceri pentru ei“, declară conf. univ. dr. Octav Neguriţă, Decan Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanța, Universitatea Spiru Haret.

Cum are loc Admiterea la USH

Admiterea la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa se face pe bază de dosar şi interviu, până la data de 30 septembrie 2023. Taxa de înscriere este în valoare de 250 ron, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii cu diplomă de Bacalureat sau diplomă echivalentă cu aceasta. 

Ultima luna de Admitere la Facultatea de stiinte Juridice si stiinte Economice Constanta a Universitatii Spiru Haret!

Viitorii studenţi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Unirii, nr 32-34, Constanţa!

Împreună învăţăm să avem succes!    

Date de contact:    
    Telefon Informații: 0241 54 14 90 / 021 455 10 66
    E-mail: admitere_sject@spiruharet.ro 
    Website: https://sjse-ct.spiruharet.ro / https://admitere.spiruharet.ro/licenta/constanta  / https://admitere.spiruharet.ro/masterat/constanta 
    Facebook: https://www.facebook.com/FacultateaDeStiinteJuridiceConstanta 
    Instagram: fac.st.jur.economice.constanta


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516