REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ultimele clipe din viața Sharei au fost filmate. Eleva de 16 ani s-a prăbușit în camera iubitului ei. Video

Ultimele clipe din viața Sharei au fost filmate. Eleva de 16 ani s-a prăbușit în camera iubitului ei. Video

Mariana MURAT 15 decembrie 2023 | 17:46 2955

Au apărut imagini cu ultimele clipe de viață ale Sharei, fata care a murit intoxicată cu un drog numit drogul elevilor. Se pare că aceasta era însărcinată.

Ultimele clipe din viata Sharei au fost filmate. Eleva de 16 ani s-a prabusit in camera iubitului ei. VideoImagini cu traficantul de droguri

O cameră de supraveghere instalată în casă îi surprinde pe cei doi tineri când ajung în locuinţă. Urcă la etajul vilei. Fata cară o valiză. Intră împreună în dormitor, în timp ce părinţii sunt la parterul casei. Nu durează mult şi începe agitaţia. Băiatul iese din cameră agitat. Scoate ceva din portofel şi ascunde în buzunarul pantalonilor. În următoarele imagini, fata de 16 ani apare căzută pe podea, lângă pat. Tânărul îşi cheamă mama. Femeia urcă, deloc grăbită, cu telefonul la ureche. Cel mai probabil, sună la 112. 

Tatăl băiatului vine şi el în dormitor. Primii care ajung în casă sunt paramedicii. Îi urmează imediat şi poliţiştii. În timp ce salvatorii încearcă s-o resusciteze, doi ofiţeri discută relaxat cu tânărul. Pentru Shara, e prea târziu. Era deja în stop cardio respirator, iar medicii nu reuşesc s-o salveze. 

Ultimele clipe din viata Sharei au fost filmate. Eleva de 16 ani s-a prabusit in camera iubitului ei. Video

Raportul legistului arată că Shara a fost ucisă de un drog extrem de periculos, tip cristal. Este denumit şi drogul elevilor, pentru că este extrem ieftin şi foarte popular printre adolescenţi.

Pe imaginile difuzate se vede cum unul dintre polițisti stă comod pe o canapea, picior peste picior, si se uita pe telefon, in timp ce un altul discuta relaxat cu băiatul de 19 ani, care ulterior a fost arestat.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!


Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roșie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morții, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin.

Tot la necropsie, medicii legiști au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicație cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut și sub numele de efedronă.

După tragedie, Matteo Gabor a fost reținut de procurorii DIICOT alături de doi traficanți de droguri pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, conform antena3.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fără nici un dubiu. Drogații, fiind mana în mana cu drogații speciali și mai nou și cu politia, au câștig de cauza. Fără cuvinte
1
0
Sau unele, ce caută asta găsesc, părinți care nu știu de copii lor și apoi urlă ca ce face statul, dar voi ce faceți ca să vă apărați copii când statul corupt e depășit de situație ? Pune mâna pe curea ca să nu plângi mai târziu la mormânt !
6
0
si fata a luat drogul din proprie initiativa si stia ce drog periculos ia iar baiatul nu a stiut nimic ? nu se va sti niciodata la noi aproape intotdeauna mortul e vinovat
11
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166