REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
29.3° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Ultimele detalii despre Michael Schumacher - La ce operație va fi supus

Ultimele detalii despre Michael Schumacher - La ce operație va fi supus

Replica API 12 iunie 2020 | 23:00 1865

Fostul pilot de Formula 1, germanul Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial, va suferi o nouă intervenţie chirurgicală pentru tratamentul cu celule stem, la şase ani şi jumătate de la gravul accident de schi, potrivit presei italiene, notează EFE.

Schumacher, care a împlinit 51 de ani pe 3 ianuarie, a fost deja supus unui tratament medical anul trecut la Paris de chirurgul specializat în chirurgie coronariană Philippe Menasche care, potrivit mass-media, se va ocupa şi de noua operaţie.

Regenerarea sistemului nervos

Obiectivul intervenţiei, spune Menasche, este de a ''regenera sistemul nervos central'' al lui Schumacher.

Atrofie musculară şi osteoporoză

În declaraţiile publicate de Contro Copertina, neurochirurgul italian Nicola Acciari a spus că Schumacher suferă de atrofie musculară şi osteoporoză din cauza imposibilităţii activităţii fizice.

Michael Schumacher s-a trezit din comă la şase luni după accident. De la clinica unde era internat a fost transferat la un centru de reabilitare din Lausanne (Elveţia) şi de acolo la cabana familiei din Gland, amenajată de soţia pilotului, Corinna, pentru a-i oferi îngrijirile de care are nevoie.

Recuperare învăluită în mister

La peste şase ani de la accidentul de schi pe care l-a suferit în Alpii francezi se cunosc foarte puţine lucruri despre starea de sănătate a lui Schumacher. Doar câteva persoane sunt autorizate să-l vadă pe fostul pilot al lui Ferrari, printre acestea neaflându-se fostul său manager, Willi Weber, care a ţinut să-i reproşeze acest lucru soţiei lui Schumacher.

Schumacher este deţinătorul recordului de victorii în Marele Circ (91), informează hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Schumacher este este zeul pilotilor de formula 1, si va reveni printre oameni, dar niciodata asa cum a fost el, pe picioarele lui, din pacate. Loviturile la cap si la coloana vertebrala sunt fatale si nu exista cale de intors la ceea ce a fost inainte. O sa-l vedem probabil intr-un scaun cu rotile ca si pe marele nostru fotbalist Mihaita Nesu. Dar medicina internationala ne poate ajuta, il poate clona pe Schumacher.
0
0
Ce inseamna sa ai bani frate, dar nu doar sa ai bani ci sa si stii cum sa ii folosesti, asta chiar a fentat moartea .. Hai Schumi .. hai ca poti
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016