REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ultimele detalii privind organizarea și măsurile la festivalul Neversea. Video

Ultimele detalii privind organizarea și măsurile la festivalul Neversea. Video

Victor ROTARU 4 iulie 2023 | 11:00 1822

Marți, 4 iulie, începând cu ora 11, în sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ a avut loc conferința de presă ce are ca temă festivalul Neversea. 

Ultimele detalii privind organizarea si masurile la festivalul Neversea. Video

La conferință au participat autoritățile locale și naționale (Poliție, Jandarmerie, ISU și Primăria Constanța) și organizatorii care vor oferi detalii privind organizarea și măsurile de siguranță pentru cel mai așteptat festival al verii, Neversea. 

Video:

„Pentru ca festivalul să se desfășoare în condiții de siguranță, ISU Dobrogea a județului Constanța va avea pe amplasamentul Neversea două posturi medicale avansate, trei puncte de prim ajutor, două autospeciale pentru transport victime multiple, două șenilate, o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o ambarcațiune CBRN - ambarcațiunea este în Portul Tomis și va desfășura activități și misiuni în zona de îmbăiere adiacentă plajei unde se desfășoară festivalul. În fiecare zi tehnica va fi deservită de către 9 ofițeri și 53 de sub-ofițeri. Din punct de vedere preventiv, activitățile au început în data de 3 iulie, prin verificarea tuturor construcțiilor din punct de vedere al apărării împotriva incendiilor, iar în paralel activitățile se desfășoară și la activitățile de alimentație publică din zona riverană a portului turistic Tomis. Pentru misiunea Neversea, ISU Dobrogea este sprijinit cu tehnică și personal de la alte 9 inspectorate județene.” a transmis Colonel Georgescu Mihai, Șeful Inspecției de Prevenire. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu-l uitati pe veteazul politist local Olteanu Valeriu ... sa-l bagati in prima linie ....
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166