REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Ultimele imagini cu jurnalistul Bogdan Socol în viață

Ultimele imagini cu jurnalistul Bogdan Socol în viață

Ana Maria LIPAN 11 februarie 2023 | 10:55 3101

Moartea subită a jurnalistului Bogdan Socol a șocat toată presa din România. Comentatorul sportiv avea 42 de ani și a murit ieri, în timpul unui antrenament. Inima jurnalistului a cedat în urma unui şoc hipotermic.

Ultimele imagini cu jurnalistul Bogdan Socol in viata

Pasiunea pentru înot în ape înghețate i-a fost fatală jurnalistului Bogdan Socol, care a fost unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din România. Deși a fost transportat la spital, acolo unde a fost resuscitat timp de aproximativ două ore, medicii nu i-au mai putut salva. Bogdan Socol era căsătorit și avea trei copii. Colegii și prietenii lui sunt șocați de moartea lui fulgerătoare. Jurnalistul a făcut parte opt ani din echipa Digi Sport, unde era comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

Ultimele imagini cu jurnalistul Bogdan Socol in viata

„Comentatorul sportiv Bogdan Socol, 42 de ani, a murit subit în timpul unui antrenament. Șoc hipotermic, înțeleg, combinat cu imposibilitatea de a ieși de sub podul de gheață format ca urmare a gerului de afară.

Pasiunea pentru înot în ape foarte reci i-a fost fatală. Se retrăsese definitiv din media în urmă cu câteva zile. Sunt fără cuvinte. Schimbasem multe impresii în timpul Cupei Mondiale.  Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Dorin Chioțea, jurnalist de sport, pe Facebook.

Ultimele imagini cu Bogdan Socol în viață

Cu doar câteva zile înainte să moară, Bogdan Socol a postat imagini cu el în timp ce înota într-un lac înghețat. Imaginile au fost puse atât pe Facebook, cât și pe Youtube.

Cu doar două zile înainte să moară, Bogdan a scris un mesaj pe Facebook.

„Viata nu se măsoară prin numărul respirațiilor, ci prin momentele care ti-au tăiat respirația, a spus scriitoarea americana Maya Angelou. Pornind de la acest citat minunat, îmi permit acum, când nu mai fac parte din „branșă”, sa ma întreb cum au ajuns niște persoane, dintre care unele nu știu când se folosesc corect cuvintele doar și decât, sa aibă chiar funcții de conducere în unele instituții din presa sportiva. Sau ce lasă în urma lor mulți din cei care acum activează „cu succes” și încearcă sa se facă tot mai vizibili în domeniu.

Știu, mulți chemați, puțini aleși, dar senzația mea, și nu numai, este ca alegerea asta a fost făcută neinspirat, ca să nu spun mai mult. Pentru ca și cei care aleg nu au ajuns pe meritele lor în acea poziție, ci din varii motive, dar nu profesionale. Iar atunci când vor privi în urma, acești „aleși” nu vor găsi poate niciun moment care sa fi tăiat respirația celor care i-au citit, i-au ascultat sau i-au văzut.

Și atunci, poți spune ca ei au trăit măcar o clipa cu adevărat în presa sportivă?!”, a scris Bogdan Socol pe contul său de socializare, potrivit romaniatv.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era vaccinat intreb si eu pentru un prieten ?
2
4
Ca esti creeetin nu ne mira faptul.dar sper sa faci cancer,buba neagra si muci la coor.
3
2
Pentru AntoNescu. Si eu, sa ti arat ce pwla mare si roz am....de unde esti? Din poarta 6? Esti m*******n gras si urat? Sa te fwt ib c*r de c***t. Sa ti moara copii de cancer la.p***a.
3
7
Avea trei copii si el era cu prietena la inot la zero grade celsius cel putin asa s-a spus la stiri .Daca statea acasa ,la caldură si citea o carte in armonia familiei .... in ziua de azi oamenii se dau mai ii mportanti decat pot sa duca si rezultatul este cat se poate de trist ...In ziua de azi nu ne mai multumeste nimic si nu ne mai mulțumim cu putin si rezultatul este cat se poate de trist .
8
4
si s-a ca cat pe ei inconstientul, ni i-a lasat noua sa-i crestem.
5
5
e o moda periculoasa, adrenalina la maxim...
4
1
cei din nordul continentului european au saune, iarna stau in saune si apoi intra in ape extrem de reci, cica-i bine pt sanatate, ei de ce nu fac soc hipotermic, plus de asta si aici de boboteaza se intra iarna in ape reci, ceea ce iar nu e bine
1
2
Relule tare mult imi doresc sa ne întâlnim…
4
3
Bagami-as p**a in kutul lui de poponar ordinar. A uitat in pwla mea de labagyu cand crrsea la Costinesti si facea labba in tufis? Cacam-as in gura lui de mort. Mwie pe coliva lui.
3
4

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677