REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Un afacerist a încheiat 5 contracte cu Administrația Fondului Imobiliar Constanța!

Un afacerist a încheiat 5 contracte cu Administrația Fondului Imobiliar Constanța!

Andreea VLAICU 27 iunie 2024 | 00:00 2470

O firmă din Constanța se va ocupa de lucrările de reparații și mentenanță a mai multor clădiri ale Administrației Fondului Imobiliar. Simar Avantaj Construct SRL, că despre ea este vorba, a încheiat nu mai puțin de 5 contracte cu instituția, într-o singură zi. Valoarea contractelor atribuite prin cumpărare directă este de aproape 250.000 de lei.

Un afacerist a incheiat 5 contracte cu Administratia Fondului Imobiliar Constanta!

Administrația Fondului Imobiliar (AFI) a atribuit prin cumpărare directă 5 contracte firmei Simar Avantaj Construct SRL. Firma din Constanța se va ocupa de reparații și întreținerea mai multor clădiri deținute de AFI. Mai exact, societatea se va ocupa de montarea de mesh de protecție pe fațada clădirii de pe bulevardul Tomis nr. 62, îmbrăcarea pereților unui imobil situat pe Bucovinei nr. 21, și lucrări de reparație a unui acoperiș și în interior a unui imobil situat pe strada Walter Mărăcineanu nr. 8, lucrări de montat mesh de protectie pe fatada cu strada Revoluției nr. 39, dar și nr. 7. Valoarea totală a celor 5 contracte, atribuite în aceeași zi, este de 244.274 de lei.

Un afacerist a incheiat 5 contracte cu Administratia Fondului Imobiliar Constanta!

Contracte cu statul pe bandă rulantă

Simar Avantaj Construct SRL a reușit de-a lungul timpului să prindă contracte cu o multitudine de instituții ale statului. Printre acestea se numără Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, Liceul de Marină, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Serviciul de Ambulanță Constanța, Garda de Coastă și Autoritatea Navală Română.

Un afacerist a incheiat 5 contracte cu Administratia Fondului Imobiliar Constanta!

Despre firma Simar Avantaj Construct SRL

Simar Avantaj Construct SRL este o firmă cu sediul în Constanța. Societatea a fost înființată în anul 2016 și are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”. În anul 2022 a înregistrat o cifră de afaceri de 3,3 milioane de lei, profit de 1,3 milioane de lei, dar și datorii de aproape un milion de lei. Administratorul este Calagi Vasile Valentin, fiind și unicul asociat. Numele acestuia mai apare în firmele MCS Team Zone SRL și Volum Instadeco Construct SRL.
 

Update: Administrația Fondului Imobiliar a venit cu aspecte de lămurire privind atribuirea celor 5 contracte. Potrivit reprezentanților, contractele au fost încheiate în decursul a mai multor zile, nu într-o singură zi, urmând ca cele 5 notificări de atribuire ale achizițiilor să fie publicate deodată.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Furi cu nuti care ai pus-o în funcție la Afi sau fura ea și Petru tine
3
0
E omul primarului. Acolit. Cui îi pasă de salarii minime la AFI. AU TRECUT ALEGERILE.
1
1
La AFI salariații au minim pe economie. Nu știe nimeni. El și machedonii din conducere, huzur. Nenorociți.
2
1
Grec de - al lui HIRA. Normal. Combinație.
2
1
Mulțumim ca ne dai și noua lucrări și case
4
0
Nu te vede nimeni bine! Ai dat toate contractele cu dedicație peste tot! Ești cel mai mare hot!
8
0
Tot ce mișcă în Constanța e acaparat de mach1don1 care au dezvoltat orașul ca pe o stâna de oi
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515