REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Un al cincilea film din franciza John Wick în pregătire, după succesul ultimului capitol

Un al cincilea film din franciza John Wick în pregătire, după succesul ultimului capitol

A.F. 31 mai 2023 | 00:00 298

Franciza „John Wick”, care tocmai a depăşit un miliard de intrări în toată lumea, nu se încheie. La două luni după succesul celei de-a patra părţi, şi în ciuda finalului ce pare definitiv, un al cincilea capitol este în pregătire, potrivit news.ro.

Un al cincilea film din franciza John Wick in pregatire, dupa succesul ultimului capitol

Potrivit site-ului Comicbook, directorul studioului Lionsgate Joe Drake a confirmat vestea în acest weekend la o reuniune a acţionarilor săi: „Lucrăm la alte trei filme, între care „John Wick: Chapter 5” şi un serial, „The Continental”, care va fi difuzat în curând”.

„Şi aşa, construim acest univers, cu aceste cinci poveşti, şi ne dorim să se întâmple natural, să nu fie forţat. Dar poţi conta pe faptul că va exista o cadenţă constantă a filmelor John Wick care vor fi lansate”, a adăugat el.

„Explorăm acum alte orizonturi pentru franciză, nu doar în domeniul jocurilor video, ci uitându-ne la cât de repede am putea face spin-off-uri, televiziune, pentru a continua să extindem acest univers”, a conchis el.

Confruntat cu succesul global al francizei cu Keanu Reeves, Lionsgate dezvoltă „Ballerina”, un spin-off despre o asasină interpretată de Ana de Armas. Serialul spin-off „The Continental” va spune povestea hotelului care găzduieşte asasinii din lumea lui John Wick, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768