REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
27.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Un alt DOSAR de-al lui NICUȘOR CONSTANTINESCU așteaptă PRONUNȚAREA

Un alt DOSAR de-al lui NICUȘOR CONSTANTINESCU așteaptă PRONUNȚAREA

Replica API 24 martie 2021 | 01:05 2937

Urmează încă o pronunțare în unul din dosarele în care Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Magistrații au amânat pronunțarea, fixând termenul pe 6.04.2021. Amintim că, în alt dosar, Curtea de Apel Galați, la data de 18 martie 2021, a admis apelurile inculpaților și ale DNA, astfel că Nicușor Constantinescu s-a ales cu 8 ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

Precizăm că, în dosarul de față, în care a fost trimis în judecată, în 2018, pentru abuz în serviciu, procurorii DNA susțin că, în perioada decembrie 2009 - noiembrie 2010, Nicuşor Daniel Constantinescu, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu încălcarea dispoziţiilor legale în materie, ar fi achiziţionat şi ar fi plătit servicii de publicitate în valoare de 401.700 lei, sumă ce ar fi reprezentat un prejudiciu adus bugetului Consiliului Judeţean Constanţa, concomitent cu obţinerea de către firma prestatoare a unui folos necuvenit în acelaşi cuantum.

În perioada respectivă, Consiliul Judeţean Constanţa ar fi achiziţionat servicii de publicitate în presa scrisă locală, pentru care a achitat integral 12 facturi fiscale.

Citește detalii aici: Nicuşor de la CJC, trimis din nou în judecată: şi-ar fi făcut reclamă din bani publici

Totodată, de dată recentă, Nicușor Constantinescu a fost condamnat la 8 ani cu executare tot pentru abuz în serviciu, în formă continuată.

Detalii aici: Nicușor Constantinescu, CONDAMNAT DEFINITIV la 8 ani de ÎNCHISOARE!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta si cu mascariciu ala obosit cu fata de maner de frigider poa' sa faca puscarie toata viata de acum incolo su tot nu o sa plateasca ce a facut acestui oras. Ar trebui imbracate si neamurile lor in zeghe. Sa lase mostenire si copiiilor niste puscarie. Le-au placut talentele si cheltuielile pe banii acestor bulangii nenorociti de parinti denaturati. Sa plateasca toti!
1
0
La pesedisti dosare si puscarie fara numar.
0
1
Iti spuneam nicule lasa furatul ca nu iei nimic pe lumea aialalta ....
1
1
BARHELESCU cel mai mare jeg de patron.Te priveste in ochi si te fura de te rupe.Frasu un poponar gonit de la Iasi ca-l cauta lumea cu datorii.Doi jegosi ordinari.DNA ce astepti?
4
0
BARHALESCU GHE CRISTIAN A LASAT PE DRUMURI 60 DE ANGAJATI le a FURAT IMPREUNA CU FRATISU SALARIILE SI BONURILE DE MASA. DATOR LA STAT CU SUTE DE MII SI DATOR LA MULTE FIRME. PROSTESTE ANGAJATII CU 2 ORE SI FURA N CONTINUARE STATUL SI DIVERSI COLABORATORI. DIRECT TURISM SRL CEA MAI TEPARA FIRMA PRIN PATRONUL EI.
4
0
A mai vrut sa praduiasca si Centrul Militar Zonal, ca-i statea in coasta. Voia sa-si extinda proprietatea.
1
0
o data,porcule!!!!
2
0
ceva ani in urma era bolnav inchipuit, se zicea ca nu mai are mult de trait si sa fie iertat de inchisoare, uite ca a intrat in inchisoare, inca traieste si nu se mai aude nimic ca ar fi bolnav de moarte si familionul lui traiete bine in VILA extrem de luxoasa de pe str Mihai Eminescu si banii sunt la adapost in sutele de hectare detinute de Husein Ozghen.La ce ne foloseste noua ca face inchisoare daca nu-i confiscati averea?
6
0
Da un dosar cu Stroe, pe cand, cu toate manglele lui, cu sponsorizari cu etc? Da un dosar cu Dumi, pe cand, cu alte mangle, cu Protectia Copilului, cu din astea?! Nicu, nu mai e de actualitate!
5
0
sefule, sa iti mai aduc ceva de la piatza legume, fructe, branza si carnati de la maramureseni care plateau spaga la mine pentru toate targurile pe care le faceai. Eu, sacosa ta ambulanta iti voi ramane fidel si recunoscator.
11
0
DAR LA NAVODARI CAND SE TERMINA CU HOTUL DE FOST PRIMAR MATEI NICOLAE CARE A FURAT 300 DE HECTARE DIN ZONA TABERELOR DE COPII SI HANUL PIRATILOR ??? GURILE RELE SPUN CA V-A STA CEL PUTIN 15 ANI IN PUSCARIE,....ASA SA- L AJUTE DUMNEZEU CA MARE NENOROCIT MAI ESTE.
6
1
Datii ma 200 de ani ca in america pt ca altfel faradelegile facute Nicusor nu se mai termina si asta nu pentru ca este el cel mai condamnat politician ci pentru ca abuzurile"tripletei de aur" Costantinescu,R.Mazare,S.Strutinski,sunt fara numar,asta fara sa il puneti la socoteala si pe Fagadau,omul lasat de R.Mazare sa ii conduca pe oameni si afacerea lui numita Primaria Constanta.
9
0
aveti in redactie o doamna ... cred ca mananca 2 porcusori de lapte la mic dejun
4
1
Niculae, iara mai draga? Ce ma fac eu fara tini mai Niculae, mai? Versuri : Trec zilele peste mine, Mie tot mi e dor de tine. Dolofanul meu purcel, Te am schimbat cu un catel. Bun si asta ce sa zic, Mai bine decat nimic. Tu esti regele suprem, Catelu-i cu cap de lemn. Toata ziua-i prin oras, Si se crede tauras. Nu e el cum esti doar tu. Esti marele meu Guru. Cu chilotii-n cap, mai stii? Cand faceam doar nebunii. Eu deasupra, tu pe jos, Acum sunt ca un ghebos. Chelia imi da tarcoale Si pe cap si-ntre picioare. Off off, faraonul meu!
8
0
Nu i-ai pomenit pe toti, la Ovidiu e o mafie a terenurilor aproape ca la Constanta, dar la o scara mi mica.Cine sunt beneficiarii? Tot machidonii ghifti dar si unii procurori care au luat terenuri pe malul lacului, bine-nteles pe numele rudelor sotiilor lor.
9
0
Au apus vremurile cand se caca pe toata lumea si nici la salut nu mai raspundea. Credea ca o sa imparateasca pamantul. Oricum dreptate se va face cand vor fi luati la intrebari adrevaratii beneficiari ai manglelor facute, greii gen Mazare, Stan si Bran, Mickey Mouse, Donald Duck, Cilibia de la Aquamagic, Telegondolele si trambulinele fericite, machidonii ghifti care acum se cred mari investitori ca au facut si ei un bloc din resturi de caramizi, prin parcuri, etc. Oricum Constanta si tot judetul l-au facut pardaf. Ce vedem acum este can-can si oricum porcu traieste bine in parnaie.
14
0
Sa iasa de acolo atunci cand vor fi crescut la loc toti copacii de pe marginea drumurilor din judet, pe care i-a taiat fara discernamant. Erau arbori de 50 de ani, care insumati ar fi dat o padure imensa, un plaman atat de necesar...
14
1
Bravo Nicule. Tu cu ia multi ani si banda ta libera si vesela inca face legea in cjc. Bine ca ai ramas cu banii si cu casele ca prietenii de sprit au disparut. Oricum nu iesi viu.
10
0
BA DA PE CIOROIUL DE VALI CIUCEANU HOTZ NOTORIU ,CIOARA BORATA SPAGAR ORDINAR , SLUGA LUI NICU PORCU ...WC UL LUI MAZARE SI A LUI NICU PORCU
5
0
Barhalescu C Ghe te astept langa mine
10
0
La dracu, astia au furat tot orasul. Va dati seama ce este la nivel national!? Dar cate hotii care nu se cunosc!? Dar prejudiciul se va recupera!? Confiscarea extinsa a averii, carcera si munca silnica singura solutie.
16
0
Iar ma Nicule ?
8
1
La multi ani
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016