REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un alt șef de instituție a fost reținut pentru luare de mită!

Un alt șef de instituție a fost reținut pentru luare de mită!

Mariana MURAT 16 februarie 2024 | 16:55 2678

Șeful Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, Ioan Borș, a fost reținut de procurorii anticorupție. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Un alt sef de institutie a fost retinut pentru luare de mita!Ioan Borș

Ioan Borș, șeful Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, a fost reținut vineri de DNA, pentru luare de mită în formă continuată.  Procurorii anticorupție precizează că, în perioada octombrie 2023 – ianuarie 2024, Ioan Borș ar fi cerut și ar fi primit diferite sume de bani de la mai multe persoane, sum ”necuantificate până în prezent, şi alte foloase necuvenite, în legătură cu exercitarea atribuţiilor sale de serviciu privind efectuarea unor controale de mediu, în contextul implementării unor proiecte private în agricultură”.

Mita cerută de acesta ar fi fost primită de șeful Gărzii de Mediu chiar în sediul instituției pe care o conducea. Ioan Borș motiva că banii și celelalte foloase vor fi date mai departe către subalternii săi, pentru ca aceştia să nu se mai deplaseze în teren în vederea efectuării controalelor de mediu asupra obiectivelor. Acesta a fost prezentat, vineri, Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Procurorii DNA au efectuat joi percheziţii la sediul Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza Constanta! Care stau in birouri, au masini scumpe, posete scumpe, si care nu fac absolut nimic! Este dezastru pe toate cimpurile si pe toate strazile, si pe toate santierele! Pentru ca va luati doar spaga! Va veni si ziua voastra, hotilor!
12
0
Pentru Ioana. Draga Ioana, bine ar fi daca spaga s-ar da numai la ginecologie, dar, din pacate, fara spaga in spitale te omoara nemernicii, indiferent ca se numesc doctori, asistenti, infirmieri, etc, toti sunt o apa si-un pamant. Nu te opereaza nimeni fara multi bani spaga, iar daca sunt nemultumiti doctorii, iti fac ce i-a facut dsr. Ciomu acelui barbat care n-a dat cat trebuie spaga si i-a tasiat penisul in mai multe bucati, motivand doctorul ca a avut o migrena si o pierdere temporara de memeorie. A avut pe Dracu, nu i-a convenit spaga si i-a taiat penisul in bucati.
11
0
Este doar o coincidenta ca se apropie alegerile!? Au inceput toti sa ia mita in ultima perioada sau DNA-ul nu si-a facut treaba pana acum!? Ciudate coincidente!!!
13
1
DNA si la Spitalul Judetean Constanta, pe sectia Ginecologie ! ! Pleaca babele de acolo cu sutele de milioane pe tura !!! Nu mai dati bani la nasteri ! si cand aveti probleme reclamati la colegiul mediciilor
13
2
E coruptă de sus în jos, miniștrii primesc bani de peste tot ca altfel nu s-ar mai bate nimeni să fie la ciolan, toți primesc bani de la subalterni, toată lumea știe asta dar lasă ca merge , că să mănânce și gura noastră din ce ramane
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510