REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un alt traficant de droguri, reținut în urma unei percheziții în Mamaia. Video

Un alt traficant de droguri, reținut în urma unei percheziții în Mamaia. Video

Victor ROTARU 1 mai 2023 | 13:00 3034

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Un alt traficant de droguri, retinut in urma unei perchezitii in Mamaia. Video

Astfel, la data de 30 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat o percheziție domiciliară, în stațiunea Mamaia, în urma căreia au fost descoperite și ridicate aproximativ 200 de grame de ketamină, bunuri folosite pentru prepararea, porționarea si ambalarea drogurilor, un telefon mobil și sume de bani provenite din traficul de droguri.

Drogurile ar fi urmat să fie vândute în cluburile din stațiunea Mamaia și participanților la festivalul care se desfășoară în această perioadă.

Un alt traficant de droguri, retinut in urma unei perchezitii in Mamaia. Video

La sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, a fost condusă o persoană, cetățean străin, în vederea audierii.

Ulterior, la data de 1 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea bănuitului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Totodată, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Un alt traficant de droguri, retinut in urma unei perchezitii in Mamaia. Video

Astăzi, persoana cercetată va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se f**e Aura ! E credincioasa ! Mai degraba se fwte Rafte ca e obisnuit cu tepele si cristalul ! Trage si dupa cauta straponul ! Barbat nu gluma ! Dar cica nu stie ce face, ca drogwurile ii iau mintile …… aaaa stai ma ca el nu stie ce sunt alea :)))) Om de mare carcter ! Nu stiu daca a mai ramas vreunu in Constanta asta de care sa nu fi scris
4
0
Si eu mă pensez mereu la Aura la Salon....e cam lărgută.....in schimb n.am reprosuri de Madalina prietena ei.....o swuge mortal
5
0
Ce pwula mea l.au elibera Judecatorii pe Potaia aia de Rafte....ce Urgii faceam cu Aurica...de cand l.a eliberat....d.abea reuseste sa fugă cate 2h ore de la salon Aura
5
0
Luatii pastia care vin de afara ca nu mai are RAFTE DANIEL loc sa vanda la Constanta Pai ce faceti nu mai sunteti prieteni ajutai omul sa isi extinda activitatea de comert
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510