REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un antrenor de karate din Cernavodă și soția acestuia au murit în accidentul grav de la Satu Nou

Un antrenor de karate din Cernavodă și soția acestuia au murit în accidentul grav de la Satu Nou

M.M., A.F. 9 iulie 2024 | 18:50 8916

Un accident grav, cu mai multe victime, a avut loc marți, 9 iulie a.c. în localitatea Satu Nou, în urma căruia doua persoane au decedat. Cele două persoane care au murit în accident sunt Gheorghe Bulilete, antrenor de karate din Cernavodă, și soția acestuia Elena Bulilete.

Un antrenor de karate din Cernavoda si sotia acestuia au murit in accidentul grav de la Satu NouGheorghe și Elena Bulilete

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 9 iulie, în Satu Nou, pe strada Principală, la numărul 18, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier a fost implicat un autoturism și un camion. În urma accidentului rutier au rezultat mai multe victime, patru fiind inconștiente, trei fiind încarcerate. La fața locului a intervenit Detașamentul Medgidia cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD B2, ATPVM, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

Șoferul autoturismului a murit pe loc iar pasagera de pe bancheta din spate a decedat după efectuarea protocolului de resuscitare de către cadrele medicale sosite la locul accidentului.

Un antrenor de karate din Cernavoda si sotia acestuia au murit in accidentul grav de la Satu Nouimagini de la locul accidentului

Ce spun polițiștii

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22 C, în localitatea Satu Nou, județul Constanța s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări efectuate, un bărbat de 55 de ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 22 C dinspre Medgidia către Cernavodă și în localitatea Satu Nou, ar fi pierdut control asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, rănirea ușoară a pasagerului aflat pe locul din dreapta față și rănirea gravă a celor doi pasageri aflați pe bancheta din spate a autoturismului.  


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine erau ceilalti 2 pasageri, care au fost raniti?
0
0
Dumnezeu sa îi ierte, am copilărit cu Gelu ,era un om deosebit.
4
0
Dumnezeu sa i ierte . Din păcate neatenția,graba fac sa se întâmple asemenea necazuri.
6
0
Dumnezeu sa ii ierte !...Sincere condoleanțe familiei !.
8
1
n au făcut și ei un iakanadukana
0
25
Dumnezeu să-i ierte!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510