REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.8° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Un apartament cu două camere din Medgidia se vinde pe bucăți!

Un apartament cu două camere din Medgidia se vinde pe bucăți!

C.C. 19 septembrie 2024 | 00:00 8042

Inedit! Se scoate la vânzare, prin licitație, „o bucată“ dintr-un apartament situat în orașul Medgidia, județul Constanța. Dacă 10,3 mp... din suprafața totală de 55 de mp, cât are imobilul, sunt suficienți pentru a convinge pe cineva să cumpere, atunci ar trebui să știe că va trebui să locuiască cu niște necunoscuți! Dar, oare cine e nebunul care ar plăti pentru a-și complica viața?!

Un apartament cu doua camere din Medgidia se vinde pe bucati!

Licitațiile sunt procese prin care bunuri sau servicii sunt vândute celui care oferă cel mai mare preț sau cele mai avantajoase condiții. În ziua de azi, oamenii licitează orice... inclusiv bucăți dintr-un apartament. Cum vine asta? Simplu? Unul dintre proprietarii imobilului cu pricina, situat în Medgidia, care deține 3/16 cotă parte, a avut probleme cu banii, motiv pentru care a ajuns să fie executat de terți. Iar executorii i-au scos la vânzare bunurile... inclusiv bucățica de casă despre care am vorbit mai sus.

Așadar, vorbim de cota de 3/16 dintr-un apartament cu două camere și anexe (bucătărie, baie și hol), având o suprafață utilă de 55 mp. Accesul se face din strada Independenței, care este asfaltată și are o bandă de circulație pe sens, situată la aproximativ 50 m de intersecția cu Strada Silozului.

Un apartament cu doua camere din Medgidia se vinde pe bucati!

Apartamentul se află într-un bloc de locuințe cu regim de înălțime P+4E, construit în anul 1975. Blocul nu dispune de termoizolație și lift, lucru straniu pentru un imobil aflat într-o astfel de zonă, dar, noroc că are toate utilitățile publice.

Proprietatea se află în zona nord-vestică a localității Medgidia, într-un cartier rezidențial cu acces la mijloace de transport în comun, caracterizat prin blocuri de locuințe cu regim de înălțime P+4E. Precizăm că se încearcă vânzarea bucății de apartament din 4 martie 2024, dar, fără succes! Până la urmă, cine și-ar dori doar o părticică de apartament?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EU, CARE SUNT UN...DOBITOC, VREAU SA CUMPAR...IALA DE LA USA APARTAMENTULUI...POT??? CA SA VA IAU TAXA DE INTRARE IN ACEL...APARTAMENT..SINCER...CRED CA ESTE SFARSITUL PAMNTULUI...NU NE MAI FACEM...BINE...NICIODATA...CU CIOLANUL NOSTRU IN FRUNTE...VOIM AVEA VICTORII MULTE...DE....K....KAT...
3
2

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364