REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
19.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Un autobuz plin cu călători rămas în mijlocul șoselei, din cauza unei dube

Un autobuz plin cu călători rămas în mijlocul șoselei, din cauza unei dube

Andreea VLAICU 2 septembrie 2024 | 00:00 329

Ne aflăm într-o perioadă în care toată lumea se grăbește sau încearcă să ajungă undeva în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru îi face pe unii șoferi să parcheze unde vor și cum vor. Iată că o dubiță a unei firme de construcții a parcat mai mult în stradă decât pe un loc de parcare pe strada Răscoalei 1907 și a obligat un autobuz plin cu călători să oprească în mijlocul drumului deoarece nu avea loc să treacă.

Un autobuz plin cu calatori ramas in mijlocul soselei, din cauza unei dubeduba a blocat circulația

Graba strică treaba! O dubiță albă a fost parcată cu superficialitate, lăsând-o mult pe drum și blocând accesul altor mașini. Șoferul, probabil dintr-o grabă nejustificată, a lăsat vehiculul într-o poziție care ocupa aproape întreaga lățime a străzii, fără să se preocupe de impactul pe care îl avea asupra traficului din zonă.

Printre cei afectați de parcarea dubiței... un autobuz plin de călători. Șoferul a fost nevoit să aștepte în drum deoarece nu avea loc să treacă de cealaltă dubiță. Strada era oricum deja aglomerată de alte mașini parcate, iar spațiul rămas pentru trecere era extrem de îngust.

Un autobuz plin cu calatori ramas in mijlocul soselei, din cauza unei dubeautobuzul cu călători, blocat pe strada Răscoalei 1907

Problema parcărilor pe strada Răscoalei 1907

Toată scena a avut loc pe strada Răscoalei 1907 din Constanța, care este prevăzută cu sens unic, iar pe stânga și pe dreapta șoselei întotdeauna sunt parcate mașini, regulamentar sau nu. Înainte și după trecerea de pietoni adesea sunt staționate mașini, fără a ține cont de regulile de bază ale șoferiei, obturând vizibilitatea celor care circulă pe stradă și riscând să lovească un pieton care nu se asigură înainte să traverseze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516