REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un autocamion condus de un cetăţean sârb s-a răsturnat pe DN 7 şi a luat foc

Un autocamion condus de un cetăţean sârb s-a răsturnat pe DN 7 şi a luat foc

Virgil STOIAN 27 iunie 2024 | 08:07 165

Un autocamion condus de un cetăţean sârb s-a răsturnat pe DN 7 şi a luat foc, în noaptea de miercuri spre joi, circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind temporar blocată. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul s-a produs în localitatea Drăganu.

Un autocamion condus de un cetatean sarb s-a rasturnat pe DN 7 si a luat foc

"Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un bărbat de 67 de ani, din Serbia, care conducea un ansamblu auto pe DN 7, din direcţia Vâlcea către Piteşti, (...) în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat într-o râpă în afara părţii carosabile. În urma accidentului, ansamblul auto a luat foc", se precizează în comunicat.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că la faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială cu modul de hidroperforare, două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întregul ansamblu auto.

Şoferul a fost rănit uşor şi a fost evacuat din cabină, fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internat. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

"Traficul rutier a fost blocat, pentru a permite echipajelor de pompieri să stingă incendiul", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510