REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
27.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Un AVOCAT din BUCUREȘTI, FILAT de DIICOT în sudul LITORALULUI

Un AVOCAT din BUCUREȘTI, FILAT de DIICOT în sudul LITORALULUI

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:31 16822

Ioan Andrei Gheorghe este un proaspăt avocat, figurând în Baroul București din ianuarie 2021. Însă, începând din primăvara acestui an, a făcut-o lată. S-a apucat să vândă droguri, canabis și MDMA, în sudul litoralului, intrând în atențiea investigatorilor sub acoperire. A fost arestat, dar și-a recunoscut faptele, încheind cu procurorii DIICOT un acord de recunoaștere a vinovăției.

foto cu rol ilustrativ

La data de 26 octombrie, magistrații Curții de Apel Constanța au admis acordul re recunoaștere a vinovăției, avocatul Ioan Andrei Gheorghe fiind condamnat la 3 ani cu suspendare. Printe măsurile pe care trebuie să le respecte se află și cea de a nu părăsi țara, de a efectua muncă în folosul comunității, neremunerată, însă și a a intra în Vama Veche, timp de 5 ani.

Precizăm că totul s-a petrecut în sudul litoralului, începând din luna mai. Ioan Andrei Gheorghe vindea droguri, canabis și MDMA, el locuind cu caracter temporta în localitatea Limanu. Anchetatorii au intrat pe fir, astfel că au organizat un flagrant, iar inculpatul a ajuns, astfel, să vândă droguri unui investigator sub acoperire (la data de 19.06.2021 i-a vândut 1,45 grame canabis și 6 comprimate conținând MDMA), contra sumei de 500 de lei.

Decizia Curții de Apel Constanța

PERCHEZIȚII

Apoi au avut loc percheziții domiciliare în Limanu, acolo unde avocatul locuia temporar. Din dormitorul său a fost ridicată o punguță din plastic transparent de culoare verde conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv cu miros înțepător și o pastilă ovală de culoare roz. Din curte, dintr-un vas de ceramică neagră, în care se afla un borcan cu capac roșu, inscripționat ”Zacuscă de vinete”, au fost găsite un număr de 8 punguțe din plastic transparent de culoare verde, fiecare conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv cu miros înțepător, un cântar de mare precizie din material plastic de culoare neagră inscripționat Digital Scale, două punguțe din plastic transparent având în interior alte punguțe din material plastic, autosigilante, de culoare verde si albastru și în final, un laptop marca Asus și încărcător, un stick inscripționat Adata și un telefon mobil de culoare neagră marca Samsung Galaxy S10.

A fost reținut și apoi arestat preventiv, fiind eliberat pe 17 august.

Acum, a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DIICOT, care a fost admis de magistrații Curții de Apel Constanța, pe 26 octombrie. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar avocatu mai profeseaza?sa stim si noi
2
1
Asta eta tilikar, de barosani nu se atinge diikotul , ei din ce traiesc?!
3
0
Leleana , scrii cum gandesti . Ce valuri gramaticale ai face de ai citi la altul cum scrii tu !
6
0
L-au obligat sa stea in vama 5 ani?
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303