REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un avocat face afaceri cu Stațiunea de Cercetare de la Valu lui Traian

Un avocat face afaceri cu Stațiunea de Cercetare de la Valu lui Traian

Andreea VREJOIU 25 martie 2023 | 00:00 4039

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian a lansat la finalul anului 2022 o procedură de licitație în vederea achiziționării de motorină EURO 5 necesară pentru alimentarea utilajelor agricole din dotarea stațiunii și necesară pentru buna desfășurare a lucrărilor agricole. Contractul a fost atribuit la începutul lunii martie a.c., câștigătoare fiind desemnată societatea Almatar Trans SRL, deținută de un fost polițist din județul Prahova, în prezent avocat. Valoarea acordului cadru este de 1.228.000 de lei, fără TVA.

Un avocat face afaceri cu Statiunea de Cercetare de la Valu lui TraianSorin Sava Tarara

O firmă deținută de un fost polițist din Prahova, fiind vorba despre Almatar Trans SRL, a reușit să obțină un nou contract la Constanța. De această dată, societatea a semnat un acord cadru în vederea furnizării de motorină EURO 5 necesară pentru alimentarea utilajelor agricole din dotarea Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian și necesară pentru buna desfășurare a lucrărilor agricole. Contractul a fost atribuit pe 6 martie 2023, în urma unei proceduri de licitație inițiate în cursul zilei de 25 decembrie 2022 de Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian. Durata prezentului acord-cadru este de 2 ani și începe de la data semnării lui de către ambele părți. Cantitatea de motorină achiziționată este de 200.000 de litri.

Un avocat face afaceri cu Statiunea de Cercetare de la Valu lui Traian

ALMATAR TRANS S.R.L, deținută de un fost polițist, în prezent avocat

Almatar Trans SRL, din comuna buzoiană Cozieni, este deţinută de Cristina Magdalena Tarara şi Sorin Sava Tarara, are 33 de angajaţi, iar în 2011 a înregistrat o cifră de afaceri de 37.664.569 lei şi un profit net de 2.171.387 lei.

Sorin Tarara este de profesie avocat. În 2017, a ajuns în atenția organelor de cercetare penală, după ce a proferat injurii incalificabile și a amenințat cu moartea un jurnalist de investigație. Sorin Sava Tarara, fost polițist, actualmente membru în Baroul Prahova, a fost extrem de revoltat de apariția unui articol de presa, în care erau deconspirate o serie de afaceri cu produse obținute din prelucrarea țițeiului, de care se leagă numele sau, în calitate de reprezentant legal.

Un avocat face afaceri cu Statiunea de Cercetare de la Valu lui TraianCentrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Artemia Techirghiol

Firma a furnizat combustibil și pentru centralele din cadrul DGASPC

Firma a furnizat combustibil lichid – motorină pentru centralele termice de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Artemia strada Eroilor, numărul 28 , Corp B – strada Mihail Sadoveanu, numărul 9 și cele din cadrul locuințelor protejate de pe strada Mărășești, numărul 7, din Techirghiol. Valoarea totală a contractului este de 4.061.110,2 de lei, fără TVA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot voi ma care ati furat din tara asta tot ce era de furat ca nu se poate sa nu gasesti vreun politist sau securist iesit la pensie la 50 de ani sa nu aiba firma cu ajutorul careia sa mulga bani de la stat si culmea tot voi iesiti in strada sa tipati ca vreti mai multe dtepturi ca statul nu isi face datoria fata de voi,pai nu isi face statul datoria fata de voi ma caci daca isi facea erati toti"afaceristi"astia la puscarie.
3
0
UN ...AVOCAT..??? SAU UN...AVO..k***t...???
3
1
Nu se dezmint. In continuare sunt la butoane. Cele mai banoase contracte cu statul sunt antamate de gruparea ghita
4
0
Are balta peste , ca doar este de stat .
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166