REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un băiat român de 9 ani a fost torturat, ucis și aruncat într-un lac din Belgia

Un băiat român de 9 ani a fost torturat, ucis și aruncat într-un lac din Belgia

Andreea VREJOIU 17 aprilie 2023 | 17:25 1999

Un băiat român în vârstă de 9 ani a fost torturat, omorât, băgat într-o geantă încărcată cu pietre È™i apoi aruncat într-un lac din Belgia. Cadavrul lui a fost găsit după aproape trei luni pe fundul apei. Martor la această tragedie a fost sora copilului, care acum este în stare de È™oc È™i se simte "ca într-un film de groază", a povestit unchiul copiilor.

Un baiat roman de 9 ani a fost torturat, ucis si aruncat intr-un lac din Belgia

Această tragedie a fost relatată de presa din Belgia.

Raul, în vârstă de 9 ani, locuia împreună cu sora lui de 11 ani, cu mama sa È™i cu iubitul acesteia în Afrikalaan, lângă Dampoort, în Gent, scrie cotidianul 7Sur7.

MicuÈ›ul era bătut cu cureaua È™i cu pumnii È™i stropit cu apă îngheÈ›ată sau fierbinte. La sfârÈ™itul lunii ianuarie a fost ucis, iar criminalul – iubitul mamei – i-a înghesuit trupul într-o valiză pe care a aruncat-o pe fundul lacului. Cadavrul lui Raul a fost găsit joia trecută.

Crima a fost descoperită după ce mama copilului a trimis un mesaj ciudat unui unchi care locuieÈ™te în Germania. Din conÈ›inutul mesajului se putea deduce că băiatul a fost ucis. Bărbatul, pe nume Marius, o întrebase pe femeie unde e Raul. "Sora mea a răspuns cu un mesaj îngrozitor", a povestit Marius. "Ea a întrebat de ce toată lumea mai vrea să audă de Raul. Pentru că era mort din 31 ianuarie. Ucis de iubitul ei".

Bărbatul a avertizat poliÈ›ia, care a demarat o anchetă. Mama lui Raul a fost arestată, în vreme ce iubitul acesteia a fugit din Belgia È™i s-a refugiat într-o tabără de romi din Germania. Ulterior, a fost arestat în Olanda.

Anchetatorii se întreabă pe de altă parte de ce dispariÈ›ia lui Raul a rămas nesemnalată luni de zile de către È™coala unde învăța copilul. Conducerea È™colii nu a răspuns solicitărilor din partea presei pentru declaraÈ›ii.

Anchetatorii le-au întrebat pe mama lui Raul È™i pe sora băiatului, în vârstă de 11 de ani, ce s-a întâmplat. În timp ce femeia a declarat că băiatul a murit după ce a căzut de la mansardă, fata a spus că cuplul a mers la Houtdok cu o valiză. Pentru că cele două declaraÈ›ii erau contradictorii, anchetatorii au continuat investigaÈ›iile.

Confruntată cu această versiune a fetei, mama a recunoscut în cele din urmă că iubitul ei îl lovea pe băieÈ›el. Amândoi lucrau într-o măcelărie È™i pentru ce ea a refuzat să îi dea bărbatul salariul pe care îl câÈ™tiga, el a început din răzbunare să îi bată copiii.

După arestarea celor doi, sora mai mare a lui Raul a fost încredinÈ›ată unchiului ei, care s-a întors în Germania. Pe reÈ›elele sociale, rudele i-au adus un omagiu băiatului. "ViaÈ›a ta a fost prea scurtă, Raul" au scris ele, alături de fotografii cu copilul.

Marius povesteÈ™te că nepoata lui încă îl visează pe Raul È™i că e traumatizată.

Martor cheie la 11 ani

Potrivit familiei, sora lui Raul este un martor cheie în acest dosar. "Ne-a povestit tot ce a suferit ", a povestit unchiul ei. "Tatăl său vitreg È™i-a pierdut slujba la o măcelărie în ianuarie. Nu a suportat È™i s-a răzbunat pe copii. Într-o zi s-a enervat pentru că făceau prea mult zgomot în timp ce se jucau. Dar toÈ›i copiii fac asta, nu-i aÈ™a?".

Potrivit declaraÈ›iilor fetei, bărbatul i-a atacat mai ales fratele. Ea a primit doar câteva lovituri, dar băieÈ›elul a suferit zile întregi. Ea a povestit cum l-a văzut pe Raul fiind torturat cu apă îngheÈ›ată sau cu apă fierbinte È™i bătut cu o centură.

"A ajuns să-È™i vadă frățiorul murind. Ea a spus că tatăl ei vitreg a ascuns trupul fratelui ei mort sub patul de acasă. Aveau doar un dormitor. Acolo au lăsat trupul două-trei zile. Apoi, fetiÈ›a l-a urmărit pe Nicu (tatăl vitreg al victimei ) îndesând  cadavrul lui Raul într-o geantă sport neagră. Apoi toÈ›i trei au mers până la acest lac (în Houtdok) la miezul nopÈ›ii. Nicu a dus pe umăr geanta sport în care avea  cadavrul lui Raul, de parcă era plecat în expediÈ›ie. La malul apei, Nicu a pus-o pe nepoata mea sa caute pietre grele È™i să aducă nisip, ca să facă geanta grea.

MicuÈ›a l-a privit cum a aruncat în apă geanta cu frățiorul. ToÈ›i trei au mai aÈ™teptat câteva minute. Până când au văzut geanta scufundându-se. Nepoata mea a descris de multe ori acest zgomot. Se simÈ›ea ca È™i cum ar fi într-un film de groază", a mai povestit Marius, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este vorba de tiggani in articol, nu ne pasa de ei.
2
0
Vai de el saracul, si ma-sa cum a stat cu criminalul ala sa ii chinuiasca copiii. Femei reduse mintal ca nu pot sta singure sau doar cu copiii l, le barbat. Asta e, ai facut copii, ai grija de ei. Si nenorocitul ala trebuie executat
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510