REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un băiețel de 9 ani a dat foc intenționat unui cărucior de bebeluși

Un băiețel de 9 ani a dat foc intenționat unui cărucior de bebeluși

Mariana MURAT 17 octombrie 2023 | 15:13 1013

Un băiețel în vârstă de 9 ani a provocat intenționat un incendiu într-un bloc din Tecuci. Isprava sa a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Un baietel de 9 ani a dat foc intentionat unui carucior de bebelusi

Potrivit imaginilor publicate de Monitorul de Galați, copilul a intrat în scara blocului, a aprins un băț de chibrit pe l-a aruncat într-un cărucior de bebeluși aflat pe hol, iar apoi a ieșit afară. În urma lui a izbucnit un incendiu puternic. Poliţia municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic la 112, luni, cu privire la faptul că într-o scară a unui bloc de locuinţe situat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a izbucnit un incendiu.

Poliţiştii care au ajuns în scurt timp la faţa locului au asigurat un perimetru de siguranţă pe timpul intervenţiei echipelor de pompieri care au lichidat incendiul. "Toate persoanele care locuiesc în acest bloc au fost evacuate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, incendiul soldându-se cu pagube materiale, respectiv distrugerea panoului electric şi a unei uşi de acces la subsolul blocului, precum şi alte bunuri aflate pe coridor. În urma cercetărilor efectuate, precum şi a vizionării unei înregistrări video de la o cameră de supraveghere aflată la parterul blocului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat cu intenţie de un minor, care ar fi incendiat un cărucior pentru transportul copiilor aflat pe coridor", a transmis ISU Galaţi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere, iar marţi dimineaţă, poliţiştii au identificat minorul care apare în înregistrarea video, fiind vorba despre un copil, de 9 ani, cu domiciliul în municipiul Tecuci. "Acesta a fost condus împreună cu mama sa la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident şi pentru luarea măsurilor legale", precizează ISU Galaţi, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa plateasca parintzi toata paguba inclusiv interventzia pompierilor si o amenda dubla fatza de paguba produsa de micutz,adica una peste alta de 3 ori mai mult decat paguba produsa.
1
0
copii de micuti sunt educati din surse sigure ce le fregventeaza zilnic la televiziune, telefoane ,etc!
1
0
Aceasta scarba, nu este un copil. Este un nenorocit bolnav psihic care trebuie internat la nebuni pe viata. Este urmatorul piroman adult. O tara normala, il lua in evidenta si il monitoriza pana la moarte. Cacatu asta cu ochi, pe timpul comunistilor lua o bataie de se pisa pe el si nu mai punea mana pe bat niciodata, nici macar sa aprinda aragazul daca ii era foame. O sa ia masa o amenda. Da cu cacatu, ce facem, ca pute?
7
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677