REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.6° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Un bărbat a aruncat cu benzină pe clădirea Fiscului și a amenințat că îşi dă foc

Un bărbat a aruncat cu benzină pe clădirea Fiscului și a amenințat că îşi dă foc

Virgil STOIAN 26 septembrie 2024 | 14:14 2654

Un bărbat a amenințat, joi, că va provoca un incendiu și își va da foc în sediul Serviciului Public de Finanțe Locale din Ploiești. Acesta s-ar fi prezentat la instituție pentru a discuta cu oficialii și a cerut detalii despre fostul deținător al casei în care locuiește.

 Un barbat a aruncat cu benzina pe cladirea Fiscului si a amenintat ca isi da foc

A vrut să dea foc sediului de Servicii Publice de Finanțe

După ce directoarea i-a explicat că informațiile solicitate sunt confidențiale conform legislației fiscale, bărbatul s-a întors mai târziu și a amenințat că va incendia clădirea, stropind cu benzină interiorul, scrie News.ro.

Angajații au anunțat rapid Poliția, dar individul a plecat înainte ca echipajele să ajungă, fiind identificat și reținut ulterior. Polițiștii nu l-au mai găsit la fața locului.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi, la data de 26 septembrie, în jurul orei 10:00, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti, având o sticlă asupra sa, ameninţând că se sinucide.
 

La faţa locului, au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din primele verificări stabilindu-se faptul că bănuitul, un bărbat, de 57 de ani, din municipiu, a pătruns în sediul instituţiei, ar fi ameninţat că se sinucide şi că va incendia clădirea, aruncând în interiorul acesteia cu produs petrolier, fără a aprinde substanţa respectivă,  ulterior plecând de la faţa locului”, informează oficialii Poliţiei judeţului Prahova.

Ce motive ar mai fi avut bărbatul

De asemenea, surse din anchetă au declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc în sediul principal al Serviciului Public de Finanțe Locale (SPFL), amplasat pe Bulevardul Independenței din Ploiești.

Simona Dolniceanu, șefa SPFL Ploiești, a explicat pentru sursa citată că bărbatul a venit pentru o întâlnire, solicitând informații despre vechiul proprietar al locuinței sale.

Situația pare să fie și mai complicată de atât, întrucât alte informații citate de Observatorul Prahovean arată că bărbatul de 57 de ani a recurs la acest gest extrem deoarece concubina sa avea datorii considerabile la Finanțele Locale. Acesta a sperat să intimideze personalul prin comportamentul său.

La scurt timp după eveniment, polițiștii din Ploiești l-au localizat pe bărbat. În prezent, acesta se află la secția de poliție, iar ancheta continuă pentru a se stabili măsurile legale care vor fi luate împotriva sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostalaul, să intimideze, păi ce aia șterg așa datoriile ca vine orice bou linge amgic?
4
1
Sa se duca si la primarie dar sa arunce pe angajatii de acolo si sa le dea si foc. Ii dau eu 5 10 mii de euro.
5
0
Asa se va intampla si cu COMANESCU-GSP.Multi oameni plang ca nu si-au primit salariile.
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364