REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un bărbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că și-a ținut câinele, cu orele, la poartă

Un bărbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că și-a ținut câinele, cu orele, la poartă

Andreea CONDURACHE 9 ianuarie 2024 | 14:26 1347

Un bărbat din Gherla a fost amendat cu 15.000 de lei pentru și-a abandonat câinele. Patrupedul a scheunat cu orele la poarta casei, stârnind compasiunea trecătorilor. Imaginile cu câinele implorând să fie lăsat în curte au fost publicate pe rețelele sociale. O femeie s-a oferit să îl adopte, în timp ce oamenii legii s-au autosesizat și l-au sancționat pe proprietar.

Un barbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru ca si-a tinut cainele, cu orele, la poartacâinele era ținut la poartă de stăpânul său

Incidentul a avut loc duminică, pe strada Gării din Gherla, județul Cluj. Câinele era ținut la poartă de stăpânul său. În zadar plângea să fie lăsat în curte, căci stăpânul refuza să îl lase înăuntru.

O tânără care trecea prin zonă a încercat să ia legătura cu proprietarul, însă acesta i-a răspuns că nu mai are nevoie de câine.

Imaginile cu patrupedul lăsat la poarta casei cu orele au ajuns pe rețelele sociale. Așa au aflat și polițiștii de caz:

"La data de 7 ianuarie 2024, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații apărute în mediul online și s-au deplasat la fața locului. (...) Polițiștii au continuat activitățile în acest caz, fiind identificat proprietarul animalului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla”, au declarat, pentru Monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

Proprietarul patrupedului a fost amendat cu 15.000 lei, "pentru lipsă sterilizare, lipsă microcipare și abandon", anunță polițiștii.

În aceeași zi, câinele a fost adoptat  de o femeie care locuiește în apropiere și este, acum, în afara oricărui pericol, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ar trebui amendati si cei care isi tin cainii in lant !
1
1
Așa ar trebui să fie și amenzile la circulație. Să potolească meltenii
1
1
cu amenzile dar totusi sunt exagerat de mari fata de salariul mediu din tara asta ca sa nu mai zic ca sunt vreo 1,8 milioane cu salariul minim si probabil alte 2 - 3 milioane cu salariul intre minim si mediu si ar mai fi o intrebare ptr vaccinarea cainelui nu se dau amenzi ? nu e obligatorie ptr ca ar trebui sa fie sunt niste bombe biologice oricat de simpatici ar fi sau se aplica si ei legile de la oameni si drepturile constitutionale ?
1
1
Veniți și luați potăile de lângă Secția 4 Poliție. Ne e frică să mergem la muncă dimineața din cauza haitelor de câini agresivi. Primăria doarme
6
1
Ultima găselniță a guvernanților, aplica metoda cea mai ușoară, specialii drogați au nevoie de bani mulți și cum visteria tarii e pe sponci, pensionarii părăsesc aceasta lume după ani de așteptare a recalculării pensiilor, acum bani din piatra seaca.
4
0
incepe politia animalelor sa faca treaba.
6
2
Bine i-a facut!sa se invete minte toti cretinii,ca un ciine ,o pisica,orice vietate ,are in suflet si nu trebuie ,nu-i normal sa-ti bati joc de el!sper sa-i condamne si pe cacatii aia pictati care au omorit in bataie un catel! mincami-ar pla,noricul lor ca nu am dat de ei!
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016