REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un bărbat a fost călcat pe cap și bătut crunt de un polițist pe un aeroport. Omul se afla întins la pământ

Un bărbat a fost călcat pe cap și bătut crunt de un polițist pe un aeroport. Omul se afla întins la pământ

Georgiana BOGLEA 26 iulie 2024 | 00:00 160

Incident È™ocant pe aeroportul din Manchester. Un poliÅ£ist britanic a fost filmat în timp ce lovea È™i călca cu piciorul pe cap un bărbat întins la pământ. Imaginile au devenit virale pe reÈ›ele de socializare.

Un barbat a fost calcat pe cap si batut crunt de un politist pe un aeroport. Omul se afla intins la pamant

În videoclipurile făcute publice în mediul online, omul legii apare Å£inând deasupra bărbatului un pistol cu electroÅŸocuri, apoi îl loveÅŸte cu piciorul în faţă ÅŸi-l calcă pe cap. În tot acest timp, alÈ›i poliÈ›iÈ™ti le-au cerut oamenilor din jur să nu se apropie.

Potrivit poliÈ›iei din Greater Manchester, incidentul a survenit după ce ofiÅ£erii au fost atacaÈ›i în timp ce încercau să aresteze o persoană în urma unui conflict în care o poliÈ›istă a fost lovită ÅŸi a suferit o fractură la nas.

Oamenii legii au calificat evenimentul drept "ÅŸocant ÅŸi neobiÅŸnuit", anunÅ£ând că vor demara o anchetă internă, scrie CNN.

Imaginile apărute în mediul online au provocat un protest în faÈ›a secÈ›iei de poliÈ›ie din Rochdale. Sute de persoane au strigat "RuÈ™ine să vă fie".

"ÎnÈ›elegem sentimentul imens de îngrijorare pe care oamenii îl simt È™i respectăm pe deplin dreptul lor de a-È™i manifesta opiniile în mod paÈ™nic", a declarat Wasim Chaudhry, adjunctul È™efului Greater Manchester Police.

Poliția a anunțat, joi, că ofițerul care l-a lovit pe bărbatul respectiv a fost suspendat din funcție, conform stirileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436