REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un bărbat a fost înjunghiat și apoi lăsat să moară, pe o bancă, în fața unui bloc

Un bărbat a fost înjunghiat și apoi lăsat să moară, pe o bancă, în fața unui bloc

A.F. 26 ianuarie 2024 | 10:43 1016

Un bărbat a fost găsit mort, pe o bancă din fața unui bloc din Slobozia, în județul Ialomița. O femeie l-a văzut pe tânărul de 35 de ani cu fața în jos, întins pe bancă, de parcă ar fi dormit. Nu a avut curaj să-l atingă, dar a sunat la 112.

Un barbat a fost injunghiat si apoi lasat sa moara, pe o banca, in fata unui bloc

Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat că bărbatul era deja mort. Din primele informații, el ar fi fost înjunghiat de un amic la care avea o datorie.

Suspectul de crimă a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Victima a încercat să ceară ajutor, dar nimeni nu s-a aflat pe stradă în momentul atacului. Bărbatul a reușit să ajungă până la o bancă, acolo unde și-a dat ultima suflare.

Vecinii sunt şocaţi de crima îngrozitoare din Slobozia

”Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva. De când stau eu aici, din '81, niciodată nu s-a întâmplat până acum. Doamne ferește!

Ferească Dumnezeu! Îți e frică să mai ieși la uşă când sună cineva. Păcat, era tânăr!”, a spus o femeie care locuiește în zonă.

Medicii ajungi la fața locului nu au mai putu face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

”Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița a fost solicitat să intervină în orașul Slobozia pentru o persoană, aflată pe o canapea într-un loc public. Echipajul medical de urgență a găsit o persoană de sex masculin, de aproximativ 30 de ani, așezată pe o bancă, fără semne vitale și prezentând o plagă în regiunea toracică”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Polițiștii l-au prins pe agresor, iar procurorii cer acum arestarea lui preventivă.

”S-a dispus reținerea inculpatului cercetat în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar la data de 25 ianuarie 2024, instanța competenta, respectiv Tribunalul Ialomița A admis propunerea unității de Parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost sub influența drogurilor, în momentul în care l-a înjunghiat pe bărbat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510