REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri, în apropierea parcului Crângași din Capitală

Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri, în apropierea parcului Crângași din Capitală

A.F. 15 mai 2024 | 00:00 3063

Un bărbat de 46 de ani a decedat, marţi seară, în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani, în apropierea parcului Crângaşi din Capitală. Totul s-a petrecut pe Bulevardul Constructorilor. Potrivit primelor informații, victima ar fi fost lovită cu bâtele.

Un barbat a fost omorat in bataie de doi tineri, in apropierea parcului Crangasi din Capitala

"La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20,25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi", informează Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

"Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei", arată sursa citată.

Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, aflându-se la sediul secţiei. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru"asta vad la Tv",nu doar in Romania ci in toata lumea libera la televiune o sa vezi cazuri dastea care nu fac parte din cotidianul vietzi noastre,ca doar nu o sa arate la TV cum merg eu sau altul zi de zi la munca sau cum merg copiii la shcoala.
1
2
Pe cat punem pariu ca e vorba de rasa spurcata de c***i?
9
0
in tara asta se face inchisoare pe multi ani doar daca furi o paine sau o gaina, daca furi miliarde ti se da cu suspendare .......si pentru crime ...... foarte putin se dă, n-am auzit sa se fi dat la vreun criminal inchisoare pe viata. Mamele acestor criminali din parcul Crangasi le-am vazut la TV, niste ț!gănci, ce să mai zic, sa mai zic ceva...........
7
0
Dupa cum vorbeau "mamicele" javrelor si accent , sunt conlocuitori. Romania, o tara fara legi si fara justitie....vezi "cazul Padina", arest la domiciliu pt omor calificat.
10
0
ca in epoca de piatra, legea batei, a pietrei si a cutitului asta a devenit in tara dupa ani buni de libertate ,democratie ,mizerie politica si pandemie!
11
0
vad la TV! Se promoveaza numai violenta. Cu buna stiinta!
12
0
Crima cu premeditare! Inchisoare pe viata!!
22
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016