REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a fost depistat cu o alcoolemie uriașă la volan

Un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a fost depistat cu o alcoolemie uriașă la volan

Georgiana BOGLEA 6 iulie 2024 | 11:00 62

Un bărbat care a circulat haotic pe DN 15 D, în judeţul Vaslui, a fost plasat cub control judiciar. El avea o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un barbat a fost plasat sub control judiciar dupa ce a fost depistat cu o alcoolemie uriasa la volan

”Poliţiştii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, efectuează cercetări faţă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. La data de 3 iulie 2024, ora 14.33, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a fost sesizat de către un echipaj de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, aflat în misiune, cu privire la faptul că un autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, este condus haotic şi pune în pericol circulaţia rutieră, pe drumul naţional DN 15D, în comuna Ştefan cel Mare din judeţul Vaslui”, a transmis, sâmbătă, IPJ Neamţ.

Sursa citată a precizat că, deplasat în temeiul sesizării, un echipaj al Serviciului Rutier Vaslui a depistat autoturismul indicat în sesizare şi a identificat şoferul care îl conducea, respectiv un bărbat de 42 de ani, din Vaslui, care se deplasa din direcţia Negreşti spre Vaslui.

”Bărbatul a fost blocat în trafic de către echipajul nemţean după ce ar fi efectuat manevre periculoase traficului rutier (depăşiri prin care a pus în pericol ceilalţi participanţi la trafic şi circulaţie pe sensul opus de mers sau pe acostament).Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai transmis sursa citată.

Vineri, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au prezentat pe bărbat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţii infracţionale a bărbatului depistat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, conform stirileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016