REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
27.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Un bărbat a murit după ce a încercat să-şi salveze prietenul de la înec

Un bărbat a murit după ce a încercat să-şi salveze prietenul de la înec

Ana Maria LIPAN 7 august 2023 | 08:16 617

În localitatea Costuleni, din judeţul Iaşi, ieri după amiază, un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să-şi salveze prietenul de la înec. Cei doi au rămas prinşi în vegetaţia de pe fundul apei şi nu au mai putut ieşi. În urma bărbatului care a murit a rămas o familie cu patru copii.

Un barbat a murit dupa ce a incercat sa-si salveze prietenul de la inec

Alarma a fost dată, ieri - la orele prânzului, de alte două persoane, care îi însoţeau pe bărbați la râu, în localitatea Costuleni, din judeţul Iaşi. Veniseră cu toții sa spele covoare. La un moment dat, un barbat din grup, in vârsta de 50 de ani, a intrat în apă pentru a se răcori. Însă, nu a mai reușit sa iasă, fiind prins în mâl și vegetație. Imediat, prietenul său, i-a sărit în ajutor.

Disperaţi, cei aflaţi pe mal au legat cu sfoară un alt bărbat, şi l-au băgat în apă pentru a îi salva pe cei doi. Fără succes, însă. "La locul solicitării au fost direcţionate echipajul de salvare aerian, un echipaj de la Seviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi, un echipaj de intervenţie cu barcă cât şi echipa de scafandrii", a declarat George Onofreiasa, purtător de cuvânt Isu Iaşi. Doar unul dintre bărbaţi a mai răspuns la manevrele de resuscitare şi este transportat cu elicopterul SMURD la spital în Iaşi.

Oamenii spun că zona este extrem de periculoasă, în unele locuri apa este mai adâncă de 3 metri. Chiar şi așa, la nici 300 de metri de locul tragediei, un grup de tineri continua să se scalde. În ultimele săptămâni mai multe persoane şi-au pierdut viața după ce au intrat la scăldat în zone neamenajate, scrie observatornews.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712