REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un bărbat a murit la petrecerea de eliberare a criminalilor de la Padina

Un bărbat a murit la petrecerea de eliberare a criminalilor de la Padina

Andreea VLAICU 14 mai 2024 | 15:09 2304

O adevărată tragedie a avut loc, noaptea trecută, 13 mai a.c., acasă la vrăjitoarea Sidonia, la scurt timp de la plasarea în arest la domiciliu a fraților Fabian.

Un barbat a murit la petrecerea de eliberare a criminalilor de la Padinapolițiști în curtea vrăjitoarei Sidonia

Problemele se țin scai de familia Marin. La o zi după eliberarea celor 3 copiii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați de uciderea unui bărbat într-un club din Padina, un angajat al familiei și-a pierdut viața. Oamenii legii și o ambulanță sunt prezenți în aceste momente la vila interlopilor și investighează cu exactitate cum s-a produs decesul.

Potrivit surselor, bărbatul decedat îngrijea curtea și locuia într-o anexă situată în incinta vilei de lux a „clanului interlop Fabian”. În această dimineață, unul dintre copiii Sidoniei l-a găsit decedat. Bărbatul ar fi murit din cauze medicale. Nu există suspiciuni de crimă.

Din ce cauză a murit bărbatul aflat în curtea clanului Fabian

„Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani. Totodată, s-a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că persoana decedată este un bărbat care sprijinea la curățenia gospodăriei, fiind lăsat să locuiască în anexa imobilului. De asemenea, la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și un medic din cadrul Institutului Național de Medicină Legală, fiind constatat faptul că nu reprezintă caz medico-legal. Trupul neînsuflețit urmează a fi preluat de către D.G.A.S.P.C., în vederea organizării funeraliilor.”, arată comunicatul oficial transmis de oamenii legii.

Ieri, frații criminali au fost plasați în arest la domiciliu, în urma deciziei luate de judecători, iar imaginile revoltătoare cu primirea fastuoasă au fost postate pe internet, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tragedie este ca judecatori coruptzi au scos copiii vrajitoarei din pushcarie,pai mai nenorocitzilor daca nici criminali nu sunt un pericol social atunci cine ?,pentru ca in cazul asta este filmare cum cei trei criminali alergau dupa victima sa ii ia gatul,lucru care l-au si facut,deci aici nu este o bataie intre uni si altzi in urma caruia a murit un om,acolo poate sa mai scape criminalul cum ca a fost in legitima aparare.
4
0
Să vă ieeaauu ciorrile in poula, jeguuri ummane....sper sa vină războiul....Antonescu tăticul ciorrilor
2
0
Pisamas pe judecatorii p***i. Sa ne s**a coaili si sa ne bea pisatul. Asa sa pateasca si ei si apoi sa fie lasati liberi.
9
1
Nu avem akm 47 sa ii execut pe toti
9
0
Intra-adevar...o adevarata tragedie. Jurnalisti din crema de ghete...
7
0
"O adevărată tragedie"....
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510