REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un bărbat a scăpat cu viață după ce a căzut cu mașina în Dunăre

Un bărbat a scăpat cu viață după ce a căzut cu mașina în Dunăre

Andreea CONDURACHE 24 august 2023 | 08:15 1073

Un bărbat din Mehedinți a scăpat la limită după ce a căzut cu mașina în Dunăre, de la peste 10 metri înălțime. S-a întâmplat după ce autoturismul său a fost lovit în plin de un șofer care a făcut o depășire neregulamentară.Un barbat a scapat cu viata dupa ce a cazut cu masina in Dunare

Cel căzut în apele fluviului a reușit să iasă din caroserie înainte să vină echipajele de prim-ajutor. Accidentul a avut loc în Defileul Dunării, între Drobeta Turnu Severin și Orșova. Într-o intersecție, șoferul de 39 de ani, din Mehedinți, a virat stânga, pentru a merge acasă, când a fost lovit de un conducător auto care se aventurase într-o depășire pe linie continuă. Impactul a aruncat cea dintâi mașină în Dunăre. Din fericire, aproape de mal.

 Plutonier adjunct Liviu Mirel Petria – ISU Mehedinți: „La fața locului ne-am deplasat cu două autospeciale cu apă și spumă și modul de descarcerare și prim-ajutor, echipaj SMURD și trei echipaje SAJ.”

Șoferul a reușit să iasă singur din mașină răsturnată în Dunăre. Și pasagerii din cealălalt autovehicul au avut noroc.

Horia Ene – medic Ambulanță Mehedinți: „Aici avem pacientul care s-a extras singur din apă, mare norocos, toți sunt și vor fi transferați la spitalul județean pentru îngrijiri și examene complementare.”

Pentru a face cercetările la fața locului, un polițist ancorat cu o frânghie a coborât în prăpastie, până la autoturismul căzut.
 
Agent șef Virgil Deatu – Poliția Rutieră Mehedinți: „Un autoturism înmatriculat în Italia, în zona de acțiune a indicatorului Depășirea Interzisă a inițiat și executat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontală, lateral stânga, cu un autoturism WV ce se deplasa către Ilovița. În urma impactului autoturismul WV a fost proiectat în Dunăre.”
              
Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool, potrivit polițiștilor. Pe numele celui considerat vinovat a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca cel vinovat pt accident va fi cel care voia sa vireze stanga. Nu s-a asigurat. Celui care depasea ii va fi luat carnetul pt linia continua.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166