REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un bărbat beat a creat panică în parcul de la Far. Video

Un bărbat beat a creat panică în parcul de la Far. Video

Marieta STEFAN 14 octombrie 2023 | 00:00 1658

Liniștea zilei de vineri, din Parcul de la Far, a fost perturbată de un bărbat aflat în stare de ebrietate avansată. Omul a căzut din picioare pe pământul umed și a rămas nemișcat zeci de minute Acest lucru a stârnit panică în rândul celor aflați în parc, care l-au crezut mort, dar nu au reacționat în nici un fel, trecând liniștiți pe lângă el. Nu era mort, era doar... beat!

Un barbat beat a creat panica in parcul de la Far. Video

Parcul de la Far este, de obicei, o locație liniștită, în care vin să se relaxeze părinții cu copiii lor, precum și persoanele mai în vârstă. În special vineri după masă atmosfera este calmă și mulți au profitat de temperaturile ridicate pentru a se relaxa.

Un barbat beat a creat panica in parcul de la Far. Video

Numai că, în jurul orei 14.00, un bărbat a căzut din picioare pe pământul reavăn, stârnind panică în rândul oamenilor care se aflau în apropiere și care credeau că e mort. Cu toate acestea, toți care treceau pe lângă el, deși se putea citi pe fața lor mirarea, treceau impasibili, fără să se oprească măcar, nicidecum să se intereseze de soarta lui.

Un barbat beat a creat panica in parcul de la Far. Video

Ne-am apropiat de omul cu pricina, care era inert și a răspuns cu greutate și după un timp la întrebările noastre, spunând că îi este somn și că tot ce vrea este să doarmă. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate și văzând că nu se mișcă preț de câteva minute, am apelat numărul unic de urgență 112 și am expus cazul cetățeanului „foarte relaxat”, care continua să zacă fără să se miște. 

Un barbat beat a creat panica in parcul de la Far. Video

Ambulanța a sosit în câteva minute și, inițial, i s-au pus întrebări ca să se vadă în ce stare se află. Bărbatul a răspuns că nu îl doare nimic, dar bâiguia ceva despre niște oi. Nimeni n-a înțeles despre care oi era vorba… probabil despre cele din visul lui. În cele din urmă, medicii l-au ajutat pe cetățeanul turmentat să se ridice și l-au transportat la spital.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ușor este să judecăm .Replica un articol de 2 lei , presa de kkt
0
1
Peisaj obisnuit in Londra. Beti morti in costum, cazuti pe peluza. Big deal, no problemo....semn de civilizatie.
1
0
Eu nu inteleg cum a fost pwrturbata linistea zilei de vineri, de un cetatean care a adormit in parc mai. ? Tipa in somn? A avut cosmaruri mai? Daca era in parcare la Auchan mai ziceam. Dar omu s a culcat linistit in parc mai. In liniste. Sa nu se mai intample sa l deranjati. Multumesc
2
0
Omul dorea sa bea ceva si cu muncitorii necalificati de pe santierul Repuulica dar a obosit.asta da subiect incendiar de breacking news.va-n gura de amatori.bine ca ati mai chemat si salvarea pentru un drojdier.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510