REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.6° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
25.6° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Un bărbat, bolnav de cancer, s-a spânzurat în baia spitalului. Era uitat de familie

Un bărbat, bolnav de cancer, s-a spânzurat în baia spitalului. Era uitat de familie

Andreea VLAICU 25 iulie 2024 | 10:33 2588

Un incident tragic a avut loc marți seară la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, unde un pacient al Secției de Oncologie, în vârstă de 58 de ani, s-a sinucis în baia spitalului. Descoperirea șocantă a fost făcută de colegul său de salon.

Un barbat, bolnav de cancer, s-a spanzurat in baia spitalului. Era uitat de familieSpitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava

Cum s-a întâmplat tragedia

Bărbatul era internat la Secția de Oncologie de două săptămâni, suferind de dureri insuportabile. Marți seară, 23 iulie, în jurul orei 23:10, pacientul a plecat la baie, însă nu s-a mai întors. Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, colegul de salon a mers și el la baie, unde l-a găsit spânzurat.

Angajații spitalului au anunțat imediat Poliția, care a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul se plângea frecvent de dureri insuportabile și exprima sentimente de disperare, afirmând că viața nu mai avea sens pentru el.

Pacientul era bolnav și uitat de rude

Pacientul nu primea vizite din partea rudelor sau apropiaților, iar starea sa psihică era puternic afectată de boala de care suferea. Acest context complicat a contribuit la starea de descurajare și, în final, la decizia tragică de a-și pune capăt vieții.

Poliția continuă ancheta pentru a elucida toate detaliile acestui eveniment tragic. Deocamdată, se știe că durerea insuportabilă și lipsa suportului emoțional au jucat un rol crucial în această tragedie, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suportul psihologic de la spital unde a fost ? In mediul privat ?
12
1

REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699