REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a devenit agresiv cu polițiștii când i s-a solicitat să se legitimeze

Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a devenit agresiv cu polițiștii când i s-a solicitat să se legitimeze

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:48 492

sursa foto: ziare.com

Un incident a avut loc miercuri, 10 aprilie a.c., în municipiul Constanța în care au fost implicați oameni ai legii. Se pare că, un bărbat ce a traversat prin loc nepermis pe bulevarul 1 Decembrie 1918 a devenit agresiv în momentul în care polițiștii rutieri i-au solicitat să se legitimeze, acesta încercând să fugă în momentul în care i s-a comunicat că va fi sancționat contravențional cu suma de 790 de lei.

Ce au comunicat oamenii legii:

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 16.30, un bărbat în vârstă de 37 de ani a traversat bulevardul 1 Decembrie 1918 prin loc nepermis, încălcând astfel normele rutiere care reglementează circulația pietonilor pe drumurile publice.

Bărbatul în cauză a fost observat de membrii unui echipaj mixt poliție rutieră - ordine publică, care i-au solicitat să se legitimeze, punându-i în vedere că urmează a fi sancționat contravențional pentru abaterea rutieră.

Acesta a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor, devenind agitat, și a încercat să fugă în momentul în care era condus la autospeciala Poliției.

Conform procedurilor, în situația în care unei persoane nu i se poate stabili identitatea, ea este condusă la cel mai apropiat sediu de Poliție pentru acest lucru.

Întrucât bărbatul a devenit recalcitrant și activ fizic, a fost imobilizat de către cei doi polițiști, în sprijinul cărora a sosit și un alt echipaj de poliție.

Intervenția polițiștilor a determinat calmarea persoanei respective, bărbatul colaborând în stabilirea identității sale.

Pentru abaterile săvârșite, respectiv încălcarea normelor rutiere și refuzul inițial de legitimare, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în cuantum de 790 lei.

Li se recomandă tuturor cetățenilor să colaboreze cu polițiștii în cazul solicitărilor de legitimare sau dispunerii de măsuri polițienești.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai au baietii GAZE ?
1
0
Politia lui Fagadau a luat-o razna. Fagadau si Stroe trebuie sanctionati pe linie de partid pentru aceste f derapaje nepermise. De asemenea trebuiesc luate masuri si impotriva agentilor implicti in scandal prin desfacerea contractului de munca si inceperea urmarii penale ptr apartenenta la ideologii extremiste de tip comunist, tortura, loviri si alte violente comportament abuziv precum si neindeplinirea corecta sarcinilor de serviciu! Partdiul trebuie sa se implice activ in condamnarea publica si practica a acestor deviatii de la normalitate!!!
2
3
Sunt de acord ca trebuie sa existe politie si la specificul psihologic al romanilor trebuie sa fie militarizata dar s-a ajuns prea departe cu abuzurile reminiscente ale unei epoci de o ferocitatea si un sadism de neconceput ptr o fiinta umana anume comunismul! Ca atare Politia trebuie desfiintata si infiintate corpuri de ofiteri de pace alesi democratic de cetateni si care sa aiba interdictie in folosirea violentei. Ofiterul de pace trebuie sa-l domine pe infractor prin prestanta inteligenta comportament si vorbire!
6
2
Sa contacteze o firma de consultanta financiara care sa ii anuleze amenda !
2
3
La aceste mici abateri ar trebui sa se inceapa cu avertismente verbale dupa aceea scrise si in caz de recidiva cu amenzi !
5
1
Futu-va-n gura de garcioi imputiti si prosti! Nu stiiti ca are dreptul sa treaca pe la coltul intersectiei fara sa aiba priooritate? Trebuia sa va dea in cap sa va ia armele si sa vi le descasrce in mufa! HUOOOOOO! MOARTE GABORILOR !HUOOOO! Las ca stim unde sa va gasim bai cacatilor! Va luam inima in pula!
3
7
Iar nu sunt bani la bujet. Pai in popoamerica il impuscau dupa care-i puneau catusele si-l prezenta in cosciug in fata marelui judecator suprem ALAH. La noi baieti se antreneaza cu rezistenti de la protestele anti puscarie. Curat murdar coane fanica.
6
3
Cand dintre o mie din astia care nu trec pe zebra, doar unul este sanctionat, iar organele nu patesc nimesc in situatii similare, cum sa nu creasca ura impotriva voastra? E logica primara.
9
7
Da lasatti-i fratilor sa -i urce unii pe capota si dupa sa fie recalcitranti cu piciorul in tavan !
11
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016