REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Un bărbat ciupit de purice a rămas fără mâini și părți din picioare

Un bărbat ciupit de purice a rămas fără mâini și părți din picioare

A.F. 26 iulie 2023 | 00:00 2137

Caz înfiorător în Statele Unite ale Americii! Din cauza unei ciupituri de purice, un bărbat a ajuns la terapie intensivă, iar ulterior i s-au tăiat mâinile și părți din picioare.

Un barbat ciupit de purice a ramas fara maini si parti din picioare

Michael Kohlhof, în vârstă de doar 35 de ani a rămas fără mâini și bucăți din picioare, după o situație aparent banală. Familia bărbatului, susține că acesta lucra ca om de serviciu și îngrijitor de animale de companie, iar în urma unei simple mușcături de purice a făcut tifos.

Michael se afla în San Antonio, SUA, unde își ajuta mama să se recupereze după o intervenție chirurgicală, când s-a trezit că picioarele îi amorțesc. A crezut, inițial, că este vorba de gripă.

Acesta a ajuns la spital, dar starea lui s-a deteriorat rapid. Bărbatul a intrat în șoc septic. "A doua zi, era conectat la un ventilator, dializă, antibiotice, beta-blocante și alte medicamente", a relatat mama sa într-un GoFundMe creat pentru a ajuta la plata cheltuielilor fiului său, potrivit people.com.

Femeia a precizat că fiul ei a fost "victima unei mușcături grave și traumatizante de la un singur purice - cu consecințe inimaginabile. Mâinile și picioarele lui aveau cangrenă uscată".

Tifosul, din cauza căruia bărbatului i-au fost amputate membrele, este o boală rară, cauzată de o bacterie purtată de purici infectați. Dacă Michael ar fi întârziat 48 de ore în începerea tratamentului, ar fi putut muri, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768