REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Un bărbat cu handicap a fost răpit de pe stradă în mijlocul zilei și obligat să cerșească

Un bărbat cu handicap a fost răpit de pe stradă în mijlocul zilei și obligat să cerșească

Deria ISLEAM 29 august 2024 | 16:25 771

Un bărbat în vârstă de 40 de ani ce suferă de handicap locomotor, dar și de alte probleme de sănătate, a fost răpit din fața unui supermarket din Timișoara și dus la Cluj pentru a cerși. Dacă nu făcea bani, acesta era bătut, susțin anchetatorii. Incidentul s-a petrecut pe 27 august, în jurul orei 15:00, când victima a fost luată cu forța într-o mașină de către trei bărbați. 

Un barbat cu handicap a fost rapit de pe strada in mijlocul zilei si obligat sa cerseasca

Autoritățile au reușit să identifice și să localizeze suspecții, trei bărbați cu vârste de 24, 33 și 44 de ani, toți din Cluj-Napoca.

„S-a stabilit faptul că, bărbatul de 40 de ani, a fost preluat cu forța de către cei 3 bărbați din parcarea societății comerciale și condus în municipiul Cluj-Napoca cu scopul de a fi exploatat prin practicarea cerșetoriei, sumele de bani obținute de victimă din mila publicului urmând să intre în posesia celor 3”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiș printr-un comunicat.

Nu este pentru prima oară când victima a fost răpită și obligată să cerșească

„S-a mai întâmplat și în trecut pe parcursul mai multor ani de zile, când persoana vătămată a fost supusă în mod repetat violențelor fizice în zilele în care nu obținea din cerșit suma de bani dorită de ei”, a mai scris IPJ Timiș.

Polițiștii urmează să extindă urmărirea penală pentru infracțiunea de exploatarea cerșetoriei de pe urma unei persoane cu dizabilități fizice prin constrângere fizică.         

Cei trei bărbați fost reținuți și duși la sediul Poliției Municipiului Timișoara. În cursul zilei de joi vor afla dacă vor fi plasați în arest preventiv, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe exploatatori să îi condamne pe viață ca pe criminali, pentru că e mai rău ca o crimă ce fac cu acei oameni.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365