REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un bărbat de 45 de ani murit în secția de votare. Scrutinul a fost oprit

Un bărbat de 45 de ani murit în secția de votare. Scrutinul a fost oprit

A.F. 9 iunie 2024 | 12:55 900

Un bărbat de 45 de ani a murit în secția de votare, chiar în clipa în care membrii comisiei îi dădeau buletinele de vot. S-a întâmplat în județul Vâlcea, unde bărbatul a mers să își exercite dreptul la alegerile locale și europarlamentare.

Un barbat de 45 de ani murit in sectia de votare. Scrutinul a fost oprit

Potrivit primelor informații, vâlceanul a prezentat buletinul de identitate, iar în clipa în care a primit buletinele de vot s-a prăbușit la podea. I s-a acordat primul ajutor de către cei prezenți, până la sosirea ambulanței, însă medicii nu au mai putut să îl salveze.

Președintele secției de vot din satul Igoiu, comuna Alunu, din județul Vâlcea, a oprit scrutinul, pentru ca Serviciul de Medicină Legală să ridice cadavrul bărbatului. În cauză s-a deschis dosar penal pentru elucidarea decesului, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie lege, nu tii oamenii in canicula afara 4-5 ore la coda la vot sa ii omori.De ce staeau acolo la cozi de 4-5 ore? Ce faceau functionarii acolo? Le oferi conditii cetatenilor si spatii adecvate ,apa, scaune, banci nu ii tii in picioare in soare, pe canicula ca pe animale intarcuite.Asta este civilizatia si democratia din Romanaia.Autoritaile si-au batutsi isi bat joc de cetateni.Ei la umbra in sali si prostii in soare.Plus ca sunt aroganti ,tupeisti si tot timpul se auzea pe filmari ca vor chema politia ,chiar daca pe filmari se vedeau zeci de politisti.Abuzuri nu democratie.Puneti filamrile si vedeti abuzurile functionarilor publici.Asta este democratia de 34 de ani din Romania.
0
1
Tin ipocritii oamenii la cozi infernale.in bataie de joc.imi bagam .. si plecam .Nu stau la coda ,in zoare cu orele sa mor acolo.a Uite pentru ce isi risca viata si sanatatea oamenii sa voteze fostii si actualii escroci penali scapati de dosare cu functii pentru inca 4 a sa aibe salarii,spagi,afaceri,case masini,gineri,matusi si alte cucuvele angajate.leprele sastea nu merita nici macar un scuipat,pisat dar votat.Ii tin in soare de ce nu ii tin inauntru? le-a dat apa 4-5 ore cat au sta acolo in soare.Si nemernicii astia de ce au facut alegerile in iunie pe caldura de foc? Ce nu stiau ca va fi cald? Unul din motive pentru care multi oameni nu vin la vot sa isi puna sanatatea in pericol.Toti nemernici vor mari taxele dupa votare pentru salariile lor mai mari. Pentru cel amarat de la cozile de votare coliva si taxe mari.
0
1
Era fascinat de 3 ori
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510