REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
24.8° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Un bărbat de 51 de ani a primit un an și trei luni de închisoare, după ce a condus beat și fără permis

Un bărbat de 51 de ani a primit un an și trei luni de închisoare, după ce a condus beat și fără permis

Deria ISLEAM 30 iulie 2024 | 15:17 468

La data de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 51 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Un barbat de 51 de ani a primit un an si trei luni de inchisoare, dupa ce a condus beat si fara permis

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 31 de ani,  care a condus un autoturism pe Autostrada A4 fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiuni ale polițiștilor

În perioada 29 – 30 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a consumului și traficului de substanțe interzise.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei.

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor și a comerțului ilicit pe plaje.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei.

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare desfășurat o acțiune de verificare a agenților ecomomici care desfășoară activități în sezonul estival.
Astfel, au fost verificate 15 societăți comerciale din stațiunea Mamaia.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, în baza O.U.G 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și a Legii 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe.
Totodată, a fost ridicată în vederea indisponibilizării suma de 1.070 de lei.

Activități preventive

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a faptelor săvârșite cu violență, a consumului de  substanțe interzise și a furturilor din spațiile de cazare, în stațiunea Mamaia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516