REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° ConstanÈ›a Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
28.5° ConstanÈ›a Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Un bărbat de 81 de ani, care a rămas blocat cu mașina în troiene, a supraviețuit o săptămână

Un bărbat de 81 de ani, care a rămas blocat cu mașina în troiene, a supraviețuit o săptămână

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 607

Un bărbat de 81 de ani, care a rămas blocat cu maÈ™ina în zăpadă timp de o săptămână după ce a fost surprins de o furtună de zăpadă în California, i-a spus fratelui său că a supravieÈ›uit mâncând doar zăpadă È™i croasante, informează Insider.

Un barbat de 81 de ani, care a ramas blocat cu masina in troiene, a supravietuit o saptamana

Jerry Jouret din Big Pine, California, a pornit la drum spre Gardnerville, Nevada, pe 24 februarie – cu puÈ›in timp înainte ca drumul să se umple de zăpadă. Ceea ce ar fi trebuit să fie o călătorie de 3 ore pentru Jouret s-a transformat într-o aventură de È™apte zile.

În dimineaÈ›a zilei de 24 februarie, California Highway Patrol i-a avertizat pe localnici că vremea se va înrăutăți È™i i-a sfătuit să conducă cu grijă pe drumuri, potrivit unei postări pe Facebook.

Jouret le-a transmis membrilor familiei că va merge pe un drum mai mic, pentru că autostrada principală era închisă din cauza zăpezii È™i a gheÈ›ii.

Din cauza vizibilității reduse de zăpadă È™i vânt, bărbatul s-a abătut de la drumul principal È™i a rămas blocat în zăpadă – se afla la doar 25 de kilometri de locul în care È™i-a început călătoria.

Baricadat în maÈ™ina lui Ford Escape, Jouret i-a spus mai târziu fratelui său că a supravieÈ›uit timp de È™apte zile È™i È™ase nopÈ›i, atunci când a fost salvat, mâncând zăpadă È™i croasante pe care le avea cu el în maÈ™ină.
„Cred cu adevărat că a fost un miracol”

„Cred cu adevărat că a fost un miracol”, a spus săptămâna trecută Joe Jouret. După patru zile în care nu au primit niciun semn din partea lui Jerry Jouret, familia sa i-a anunÈ›at dispariÈ›ia.

O altă furtună de zăpadă a amânat eforturile de căutare până pe data de 2 martie. În jurul miezului zilei, un semnal provenit de la telefonul lui Jouret a ajutat la indentificarea locaÈ›iei bărbatului.

Echipele de salvare s-au concentrat asupra unei zone din apropiere de Drumul Valea MorÈ›ii. Din cauză că maÈ™ina era îngropată sub zăpadă, ea arăta ca o stâncă, potrivit digi24.ro .

Din cauza vizibilității reduse de zăpadă È™i vânt, bărbatul s-a abătut de la drumul principal È™i a rămas blocat în zăpadă – se afla la doar 25 de kilometri de locul în care È™i-a început călătoria. Captură foto: California Highway Patrol

După È™ase ore de căutări, echipa de salvatori a pornit pe drumul de întoarcere pentru a realimenta elicopterul, când pilotul „s-a uitat în jos È™i a văzut ceva ce arăta ca o stâncă. Mai avea un bărbat cu el în elicopter È™i, uitându-se în jos, era maÈ™ina fratelui meu. Era aproape complet îngropat în zăpadă, dar nu chiar”, a povestit Joe Jouret.

„După È™ase zile È™i È™ase nopÈ›i blocat în maÈ™ină sub zăpadă, îngheÈ›ând fără mâncare, apă È™i cu o pătură foarte subÈ›ire, bunicul meu a fost salvat azi cu elicopterul”, a scris pe Facebook Christian Jouret.

Jerry Jouret a fost transportat imediat la aeroport pentru a fi dus la spital unde a primit îngrijiri medicale. A fost eliberat din spital ziua următoare. „Zâmbea pe tot drumul înapoi spre aeroport”, a povestit Joe Jouret. „Era fericit să fi scăpat din acea situaÈ›ie.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436