REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Un bărbat, din Cogealac, a OMORÂT-O pe MAMA sa în BĂTAIE

Un bărbat, din Cogealac, a OMORÂT-O pe MAMA sa în BĂTAIE

Replica API 13 martie 2021 | 12:00 5493

Prin ordonanţele din data de 11 martie 2021 ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul D.G., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului. Potrivit informaţiilor noaste, este vorba de Dică Gheorghe.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, în jurul datei de 07 martie 2021, în cursul nopţii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în locuinţa comună din localitatea Cogealac, în urma unui conflict spontan, generat de nemulţumirea victimei că fiul ei asculta muzică la un volum tare, deşi ora era târzie, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, în vârstă de 92 de ani, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, constând în hemoragie şi contuzii meningo-cerebrale, fracturi ale oaselor nasului şi multiple fracturi costale, ce au condus la decesul acesteia, survenit la data de 11 martie 2021 în spital. Din propria declaraţie a inculpatului a rezultat că, deşi victima suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracţiunii şi abia când starea de sănătate a victimei s-a înrăutăţit a rugat un vecin să cheme ambulanţa şi nici măcar personalului medical nu i-a destăinuit modul în care mama sa suferise vătămările.

În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.

Update: Bărbatul a fost arestat preventiv.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma sugu la pula, esti sclavu lu ciamatu sclavule
5
1
cine da lectii, Coco, "sia" se scrie si-a "alfabetule".
1
2
nastere , in tinerete, a omorat o el la batranete!
2
0
Cred ca era suparat ca sia luat Bentley analfabetul de Ciamatu.
7
0
un individ care degeaba m-ai face umbra pe fata pamantului , eutanasiat urgent
7
0
Inca odata dovada clara de prostie absoluta! Cineva ucide si la comentarii citeste despre politica? Ucigasul este pnl-ist? Consilier ceva? Mi-a atras atentia crima.. sper sa primeasca pedeapsa meritata...biata femeie 92 de ani.. tara, nebuniei.
5
0
Ce treaba are PNL? Aici!!!
4
0
Pnlisti jafurile comunei
1
4
Aruncati gunoaiele pnliste de consilieri si pe ei in parnaie alexa luca anton consilierii pnl
1
4

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365