REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.2° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
7.2° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un bărbat din Constanța și-a agresat iubita, pe o stradă din Piatra Neamț. Video

Un bărbat din Constanța și-a agresat iubita, pe o stradă din Piatra Neamț. Video

A.F. 17 octombrie 2024 | 20:17 1130

O femeie din Piatra Neamț a scăpat de iubitul violent doar după ce s-a adăpostit într-un fast-food din oraș. Bărbatul a fost reținut pentru mai multe infracțiuni, inclusiv că a sărit la bătaie la angajați.

Un barbat din Constanta si-a agresat iubita, pe o strada din Piatra Neamt. Video

Bărbatul în vârstă de 29 de ani este din județul Constanța și a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Piatra Neamț pentru patru infracțiuni, este vorba despre loviri sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, violarea sediului profesional și distrugere.

Faptele s-au petrecut în urmă cu o săptămână, pe 8 octombrie, dis-de-dimineață. La acel moment cuplul se afla pe o stradă din Piatra Neamț, în fața fast-foodului în care s-a refugiat femeia. La un moment dat, între cei doi izbucnește un conflict, după cum se vede pe camerele de supraveghere ale restaurantului.

Un barbat din Constanta si-a agresat iubita, pe o strada din Piatra Neamt. Video

Individul o bruschează pe iubita sa, iar când victima intră în interior, bărbatul vine după ea, amenință angajații, sparge o vitrină din interior și chiar sare la bătaie la aceștia. Cei care au depus plângere inițial au fost chiar salariații restaurantului.

După mai bine de 24 de ore s-a adresat și victima poliției, fără însă să ceară un ordin de protecție la adresa bărbatului, scrie protv.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipicul cocalarului imputit: vorbe, stil, gesturi. Voma humanoida. Jeg penal. Papitoi. Un k*t de doi lei, o sărăcie și la propriu și la figurat. Plătește, fată, doi martalogi să îi scoată pisatului figurile de sărac din dibla, să vezi ce îngenunchează și se face docil în fața ălora. O da în: “stai, fratele meu”. Morții lu’ ma-ta.
0
2
Un tip dur fals care atacă o fată. Alege un bărbat adevărat și fundul tău ar fi distrus, plm
1
2
Cum sa ti agresezi mai iubita? Pe strada? In Piatra Neamt mai? Daca era in parc sau macar in parcare la Vivo era altceva. Dar pe strada mai? In octombrie? Sa nu se mai intample. Multumesc
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677