REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° ConstanÈ›a Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° ConstanÈ›a Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Un bărbat s-a aruncat cu mașina în râpă. Își anunțase familia despre ce avea să facă

Un bărbat s-a aruncat cu mașina în râpă. Își anunțase familia despre ce avea să facă

Andreea VLAICU 31 august 2024 | 18:52 758

SfârÈ™it tragic pentru un bărbat care îÈ™i anunÈ›ase familia că se sinucide: a fost găsit mort într-o râpă adâncă de 300 de metri.

Un barbat s-a aruncat cu masina in rapa. isi anuntase familia despre ce avea sa facaimagini de la fața locului

PoliÈ›iÈ™tii din Râmnicu Vâlcea au descoperit, sâmbătă, cadavrul unui bărbat de 48 de ani din judeÈ›ul Alba, într-o prăpastie din comuna Malaia, după ce acesta ameninÈ›ase că se va sinucide pe Transalpina.

IntervenÈ›ia a implicat poliÈ›ia, salvamontiÈ™tii È™i jandarmii, care au găsit corpul È™i autoturismul victimei într-o zonă abruptă, la aproximativ 800 de metri de È™oseaua principală. PoliÈ›ia a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” È™i investighează circumstanÈ›ele tragediei.

 ReprezentanÈ›ii Inspectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›ean (IPJ) Vâlcea au declarat că vineri au fost informaÈ›i de colegii lor din Alba despre intenÈ›ia bărbatului È™i au demarat imediat căutările, alături de salvamontiÈ™ti È™i jandarmi.

„La data de 30 august 2024, dispeceratul Inspectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›an Vâlcea a fost sesizat de către dispeceratul Inspectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›ean Alba cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vintu de Jos, judeÈ›ul Alba, are intenÈ›ia de a se sinucide, în zona Transalpina.

Un barbat s-a aruncat cu masina in rapa. isi anuntase familia despre ce avea sa facaimagini de la fața locului

De îndată, poliÈ›iÈ™tii, jandarmii È™i salvamontiÈ™tii au efectuat verificări în zona indicată, iar in cursul zilei de 31 august 2024, trupul neînsufleÈ›it, precum si autoturismul acestuia au fost identificate într-o prăpastie din localitatea Malaia.”, a transmis IPJ Vâlcea.

Potrivit ziarelor locale, bărbatul din judeÈ›ul Alba ar fi hotărât să-È™i pună capăt zilelor după o ceartă cu soÈ›ia. El È™i-a exprimat intenÈ›ia într-un videoclip trimis prietenilor È™i familiei, înregistrat în timp ce conducea.

Șeful Salvamont Vâlcea, Mircea Lera, a informat că bărbatul a căzut cu maÈ™ina de la o înălÈ›ime de aproximativ 300 de metri. Trupul său a fost descoperit de echipele de intervenÈ›ie sub căldarea Muntinului, într-o zonă stâncoasă È™i abruptă, situată la aproximativ 800 de metri de È™oseaua Transalpina, potrivit Agerpres.

SalvamontiÈ™tii de la Baza Salvamont Rânca au intervenit cu două ambulanÈ›e pentru a ajunge la locul accidentului, dar au constatat că victima era decedată de câteva ore È™i prezenta traume incompatibile cu viaÈ›a. După cercetările efectuate de PoliÈ›ie, salvamontiÈ™tii au recuperat trupul È™i l-au transportat pentru a fi preluat de Institutul de Medicină Legală, conform Dispeceratului NaÈ›ional Salvamont, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bou. Trebuia sa ia dupa el 2-3 parlamentari daca tot voia sa moara
1
0
un idiot care a fost prins de nevasta la c***e si acum i-a parut rau! duca-se!
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365