REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
24.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Un bărbat s-a prăbușit pe stradă, în zona parcului Oleg Danovski

Un bărbat s-a prăbușit pe stradă, în zona parcului Oleg Danovski

Andreea VLAICU 10 iunie 2024 | 13:07 1712

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 10 iunie a.c., pe bulevardul Tomis, în apropierea parcului Oleg Danovski, acolo unde un bărbat a căzut inconștient pe trotuar.

Un barbat s-a prabusit pe strada, in zona parcului Oleg Danovski

Potrivit primelor informații, la fața locului se deplasează o motocicletă SMURD.

Un barbat s-a prabusit pe strada, in zona parcului Oleg Danovski

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce ajutor primesti de la o motocicleta smurd daca are complicatii Un AVC ,infarct? Cum dracu sa vi la un bolnav inconstient cu motocicleta? Ce face il transporta pe p**a inconstient? Manevre de rususcitare facute pe ce? pe p**a? cu ce aparatura cu p**a? A venit cu mana in p**a la pacient pe doua roti.Sa se numesca dricul nu Smurd ambulanta .Mai traieste sau deja este mort? Ce face trimita apoi alt apel ca este grav sa trimita ambulanta echipata cu medic.Cum sa trimiti ma la pacient incostient trotineta pe doua roti ce faci piersi timp si pui viata in pericol a omului.in ce tara din UE mai ati vazut asa ceva medicii si ambulantele lui c***t? Sa dea Dumnezeu sa cadeti si voi pe strada si sa nu vina nici o trotinata pe doua roti la voi si nemul vostru.Este inadmisibil asa ceva.Mori cu zile cazut in strada ca vine trotineta smurd pe doua roti sa iti sufle in c*r deja esti mort.mai sta cateva minute o lalaie si declara decesul.este un om cazut nu un caine.Blestematilor.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279