REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un bărbat și-a obligat soția, timp de doi ani, să se prostitueze! A fost arestat preventiv

Un bărbat și-a obligat soția, timp de doi ani, să se prostitueze! A fost arestat preventiv

A.F. 19 octombrie 2023 | 00:00 3642

Din luna octombrie 2021 şi până în prezent, un bărbat din Constanța a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către soția sa, prin postarea de anunțuri referitoare la prestarea de servicii sexuale pe diverse site-uri, efectuarea de plăți pentru promovarea anunţurilor, precum şi prin însoțirea ei pe timpul deplasărilor către diferiți clienți. De asemenea, individul a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către soţia sa şi că a exercitat un control asupra câștigurilor realizate. 

Un barbat si-a obligat sotia, timp de doi ani, sa se prostitueze! A fost arestat preventiv

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus la data de 18 octombrie a.c. judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 octombrie a.c. şi până la data de 16 noiembrie a.c. inclusiv, a inculpatului T.D.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în formă continuată, prev. de art. 213 alin. 1 din C. Pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. Pen.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

Începând din luna octombrie 2021 şi până în prezent, inculpatul a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către soția sa, prin postarea de anunțuri referitoare la prestarea de servicii sexuale pe diverse site-uri, efectuarea de plăți pentru promovarea anunţurilor, precum şi prin însoțirea ei pe timpul deplasărilor către diferiți clienți. De asemenea s-a reţinut că inculpatul a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către soţia sa şi că a exercitat un control asupra câștigurilor realizate. 

La data de 18 octombrie a.c. judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 octombrie a.c. şi până la data de 16 noiembrie a.c. inclusiv, faţă de inculpatul T.D.I..

Punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost lacom vrea el toți banii și doamna sa deșteptat, la turnat pe fraier care se credea mare pește că alta e să inparti la unu, decât la doi
4
0
E ceva comun in 4-5 ,și pițigăiatu de vira,și druga,și covrigaru de mânuță toți au fscut asta ,pentru ca nu sunt in stare sa fie Bărbați își pun femeile sa fie mai bărbați decât ei ,deaiea își injectează pitigaitu vira testosteron de câțiva ani,dar tot un travestit eșuat este,numai in mașina sta ascuns dacă îl claxonezi sau țipi la el fuge in baricada cu toți acoliții lui și trag pe nas ,după vinde la Viking gym ,apropo încă are pistol in torpedou fără permis port arma ,și încă face plecări Anglia sa colecteze Cash in limita de 9000 lire ca sa nu îl depisteze prin transferuri
4
0
cred ca si ei ii placea.....
6
2
Cristi "pestele",din km 4-5 face ja fel.O obligă pe soția lui ,SILVIANA,să facă la fel..de când a luat-o...știe toată lumea. Velicu"SUBUL"..tot din 4-5..face la fel. Asa a făcut cu prima..Angelica..asa face și cu a doua...de aici a făcut banii..... Ăștia doi sunt și "nasu-finu "".
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677