REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un bărbat și câinele lui au murit, după ce au fost loviți din plin de o motocicletă

Un bărbat și câinele lui au murit, după ce au fost loviți din plin de o motocicletă

Andreea CONDURACHE 3 ianuarie 2024 | 09:49 2022

Un accident mortal a avut loc pe Calea 13 Septembrie din București. Un bărbat care ieșise la plimbare cu câinele a fost lovit din plin de o motocicletă, care circula cu viteză. La fața locului a ajuns un echipaj de salvare, dar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Un barbat si cainele lui au murit, dupa ce au fost loviti din plin de o motocicletaun bărbat și câinele lui au murit, după ce au fost loviți din plin de o motocicletă

În urma impactului puternic atât bărbatul, cât și câinele au murit. Motociclistul a fost testat pentru alcool și substanțe interzise, dar rezultatele au arătat că acesta nu era nici băut și nici drogat.

Traficul din zonă a fost blocat pe durata intervenției poliției, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exakt la fel s-a intamplat si in comuna Constantza din judetzul Constantza in noaptea de anul nou,un politzist care circula cu viteza vizibilitatea fiind foarte mica a lovit un om care era pe shosea sa aprinda artificii de anul nou,in ambele cazuri neglijentza pietonilor si viteza motociclistului sau a shoferului fiind cauzele produceri accidentelor,despre conduita preventiva sau adaptarea vitezei la conditziile de mediu IPJ Constantza nu a spus nimic in comunicatul in care a fost implicat politzistul,de ce ? lasati ca shtiu ei dece.
1
1
sa va iau motoarele in pl, mă bucur când văd unul cu motor pe caldarâm, moooe la bezmeticii cu motoare
3
4
Culpa comuna..Unu traverseaza strada ca la el in sufragerie.. Celalalt se crede la Moto GP...Singurul nevinovat e cainele care a avut ghinion sa aiba asa stapan..
7
0
Barbatul cu cainele unde erau, pe trotuar, pe trecerea pietoni sau traversau alandala?
5
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016