REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
10.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Un bătrânel, de 70 de ani, s-a apucat de furat telefoane în mall! Video

Un bătrânel, de 70 de ani, s-a apucat de furat telefoane în mall! Video

Virgil STOIAN 18 iunie 2024 | 00:00 3461

Hoția pare că nu are vârstă. Un bărbat la vârsta a treia, probabil trecut de 70 de ani, a reușit să îi fure telefonul unei femei, ziua în amiaza mare, în City Park Mall. Totul s-a întâmplat duminică, în jurul 17:00, bărbatul furându-i femeii telefonul în timp ce aceasta încerca să schimbe niște bani. Fapta a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, iar bărbatul femeii păgubite face apel la hoț să îi înapoieze telefonul, deoarece are lucruri personale importante în el.

Un batranel, de 70 de ani, s-a apucat de furat telefoane in mall! Videomomentul în care bărbatul fură telefonul

Bărbatul femeii păgubite nu crede că furtul a fost unul premeditat ci pur și simplu hoțul a profitat de oportunitatea ivită: „Duminică, la ora 16:50, în City Park Mall, soției mele i s-a furat telefonul, un Iphone 11. Soția s-a dus să schimbe niște bani, și omul ăsta a venit și se tot băga în ea. Eu nu cred că a fost ceva premeditat, cred că a văzut oportunitatea și a pus mâna pe ce nu era al lui. Soției i-a fost rușine să zică ceva, ea vedea că tot pune mâna dar i-a fost rușine să zică, a crezut că o fi bolnav sau ceva când l-a văzut atât de bătrân. Ea se și grăbea să se întoarcă la serviciu și probabil că de aia nici nu și-a dat seama. Eu aș vrea să îmi aducă doar telefonul înapoi, pentru că am în el lucruri personale, poze cu fiul meu și sunt dispus să îi dau și bani dacă mi-l aduce înapoi.”

Un batranel, de 70 de ani, s-a apucat de furat telefoane in mall! Video
Atenție deci la buzunare și la lucruri pentru că nu se știe niciodată... de unde sare hoțul. Dacă o vorbă spune că dragostea nu are vârstă, se pare că această sintagmă se aplică și... hoților.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OMUL E FYRMA DA FYRMA!! SA APUKAT LA BATRINETE DA TYKTOK CI NOROK
1
1
babalacii libidinosi au ajuns mai nesimtiti si mai nemernici decat tinerii, arunca gunoaie in gradini, in magazine arunca inghetata peste haine, si tot ei tipa ca nu sunt respectati
6
1
aoleeeeu, invatati sa dati cut la un video, si sa surprindeti esentialul...
4
0
Nu pricep ce l-a apucat, doar le-am dublat pensiile la toți moșii, le-am dat carduri de alimente, energie. Ce nu le mai ajunge? Furam și noi, dar legal....nu așa în public.
18
1
Ha, ha, ha un bătrânel lumea e cu rv a în ziua de azi. Nu știe cum să te ardă numai să le fie bine lor
15
0
nesupravegheat de părinți ajunge șef de camera la bulău.
21
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515